Header image

Povestea unui supererou – partea a II-a

Posted by cedik in Povestea unui supererou

Capitolul II: Un supererou se naste

Dupa ce ziua de dinainte iesise din tipar si luase mai multa bataie decat de obicei, Edi avu un somn agitat si plin de cosmaruri. Se trezi insa la ora 7 dimineata, de data asta ca de obicei, se duse in baie, lua un tub de pasta de dinti despre care nu spun ca era marca Colgate ca fac reclama si cand sa apese pe el pasta tasni din tub cu o viteza fantastica si se intinse pe tavan precum opera unui pictor modernist. Neintelegand ce se intampla, incerca macar sa se uite putin in oglinda si observa ca nu isi poate distinge chipul. Vazuse totul mai incetosat de cand se trezise dar a pus asta pe seama somnului. Isi dadu ochelarii jos pentru a se putea freca putin la ochi si observa cu stupoare ca prin bluza de pijama desfacuta se puteau observa niste muschi pectorali si un abdomen ce l-ar fi facut pana si pe Arnold invidios (Arnold adica Ion Tamafoaie, colegul sau de clasa, poreclit astfel dn cauza ca trage de fiare). Dupa ce se admira in oglinda cateva minute si incerca tot felul de pozitii de culturist, Edi exclama uimit:

-”Dumnezeule! Sunt Peter Parker!”

Incerca sa traga cu panza de paianjan insa dupa ce observa ca nu se poate, se lasa pagubas. Incerca in schimb sa vada daca are mai multa forta. Se convinse ca da dupa 1357,6 de flotari si 2763,9 genoflexiuni din care se opri din cauza ca il chemase mama lui la masa (erau cu virgula din cauza ca nu le facuse pe toate corect).

Acum, ca o fi fost ciorba care i se turnase cu o seara inainte in cap radioactiva din cauza ca statuse prea mult in frigider, ca o fi fost muscat de un sobolan mutant scapat din tot felul de experimente chimice desfasurate in bucatariile McDonalds sau o fi lucrat psihicul lui Edi pe cai nebanuite de noi si a reusit sa transforme cele 90 de procente nefolosite din creier in forta bruta… nu avem de unde sa stim. Cert e ca acum Edi avea superputeri si eu am despre ce sa va povestesc.

Dupa ce manca civilizat, cu furculita, servetel si paine micul dejun, Edi se duse in camera sa unde mai facu inca 2700 de flotari cu ambele maini, 1518 intr-o singura mana si 0 fara maini ca deh, deja ar fi fost prea de tot, realiza ca azi lucrurile vor sta altfel si pentru prima data in viata sa astepta cu nerabdare sa plece la scoala pentru a se intalni cu Gelu Chelu si Gigi Pletosu.

Asa ca dupa ce isi termina temele, pleca frumos la scoala, inarmat cu noile sale puteri, mult tupeu si cu o coada de matura. Astfel, nemaifiind un simplu pusti obisnuit cu mers de simplu pusti obisnuit, ajunse mai devreme cu 35 de secunde la intersectia dintre Contopesc si Pinului, unde il privi sfidator pe Gelu Chelu, ce se postase fioros in fata sa, asteptand ca Edi sa ii furnizeze cei 2 RON zilnici.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>