Header image

Povestea unui supererou – partea a VI-a

Posted by cedik in Povestea unui supererou

Capitolul VI – Pregatirea

Ziua se scurse pentru Edi fara alte evenimente. Gigi Pletosu nu se mai intoarse la ora iar Gelu Chelu nu il mai astepta la intersectie. Ajuns acasa fara alte neplaceri, Edi incepu sa isi pun planul in aplicare. Se tot gandise la asa ceva inca de cand il batuse pe Gelu si pe gasca sa.Stia cum e sa fii nedreptatit, sa fii umilit sau fii batut de cei mai puternici decat tine. Stia foarte bine. Acum insa ca avea noile puteri trebuia sa faca ceva si pentru ceilalti, trebuia sa ii ajute pe cei aflati la nevoie, trebuia sa devina un supererou!!!!

Primul si primul lucru pe care trebuia sa il faca era sa isi gaseasca un nume potrivit de supererou. Nu putea pur si simplu sa fie Edi sau Eduard. Se gandi prima data la Superman dar isi dadu seama ca era deja luat. Damn it! Plus ca oricum… el nu era “man“, era era “boy“. Hyperman, Extraman, Uberman… neah, prea sunau aiurea. Ii veni intr-un final ideea de “Edi, Copilul Fantastic“. Da… suna chiar bine! Edi, pentru ca asa il chema pe el, Copilul, pentru ca era inca un copil si Fantastic, pentru ca era fantastic. Mai tarziu, cand va mai fi crescut, urma sa isi schimbe numele in Edi, Baiatul Fantastic, Eduard, Barbatul Fantastic si la urma de tot, nea Edi, Pensionarul Fantastic.

Mandru nevoie mare ca isi gasise un nume, Edi trecu la pasul doi, si anume la gasirea unui costum de supererou. In primul si in primul rand avea nevoie de o pereche de chiloti. Nu stia de ce, dar marea majoritate a supereroilor isi purtau chilotii peste pantaloni. Isi deschise sertarul cu lenjerie intima (nu trageti cu ochiul!!!) dr isi dadu repede seama ca nu putea sa poarte la vedere chilotii sai. Nu de alta, dar un supererou care ar purta chiloti cu iepurasi si ratuste nu ar impune prea mult respect. Se duse furis in camera parintilor sai pentru a “imprumuta” o pereche de la tatal sau. Gasi dupa ceva cautari niste chiloti negrii, dar erau mult prea mari si alunecau de pe el. Incerca sa ii prinda cu ajutorul unei curele, dar acum obtinu un efect si mai penibil: chiloti bufanti. Nu-i ramanea decat sa caute in sertarul mamei sale. Gasi intr-un final o pereche care ii venea numai bine. Erau cam ingusti si aveau danteluta, dar macar erau negri.

In continuare, avea nevoie de un costum. Unul mulat. Avea noroc de aceasta data pentru ca izmenele sale ii veneau acum ca turnate. E drept ca aveau o deschizatura in “acea zona” dar pentru asta avea chilotii mamei sale. Realiza cu aceasta ocazie pentru ce purtau supereroii lenjeria intima pe deasupra. Statu insa putin pe ganduri daca sa mai ia sau nu o pereche de chiloti si pe dedesupt. Hotari intr-un final sa poarte si o pereche de chiloti si pe sub izmene. Sa fie acolo, pentru orice eventualitate.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>