Header image

Cum a fost azi la examen

Posted by cedik in Uncategorized

Am dat azi examen la Calcul Numeric. Cu Marinescu… Brr!
Cum nu am fost decat la doua cursuri (am fost insa prezent la toate laboratoarele, facute totusi cu o alta profa), m-am trezit de la 5 ca sa mai invat si eu ceva. Pana atunci nu mai invatasem nimic.
Ajung eu la facultate, mai devreme decat trebuia, ma duc si pe la secretariat sa aflu si eu unde se da examenul ca nici macar asta nu stiam, dupa care ma duc sa astept sa imi mai vina din colegi.

La ora 9 incepe examenul. Intram cate unul in sala, cu carnetul de student in mana. Eu am intrat al treilea si am stat langa Sefa si Cami (ura!!!).
In sala ne astepta profa. Ii dau carnetul, ma pune sa trag un bilet cu teoria. Trag biletul… numarul 13. “M-am scos!!!”, zic eu in gandul meu, 13 fiind numarul meu norocos. Ma uit la subiect, era usor. Trag si un bilet cu aplicatia… si mai usor. Mi-a mai revenit culoarea in obraji ca ma taiasem rau de tot. Am zis ca am sanse sa trec.
De ce eram eu asa de speriat de bombe? Pentru ca proful e cucu rau de tot. Pica studentii pe capete. Si e genul care urla la tine si te jigneste si te intimideaza. Mama lui… trecem peste. Cica unii de la Foraj ca sa treaca, i-au facut o pozna tare urata. Au pus toti bani si au comandat un cosciug, o cruce si o coroana mortuara. Pe cruce era trecuta ca data a mortii data examenului acelor tipi. Cand a primit nevasta’sa pachetul… sa moara, nu alta! Mai ales ca profu nu era acasa. Bineinteles ca dupa o astfel de isprava proful s-a taiat asa ca la examen a venit inconjurat de bodyguarzi. Fara numar :)) Dar i-a si trecut pe toti. Sau alta faza cu el… Are o barba deasa si stufoasa de zici ca e un mos Craciun pedofil. Am aflat si motivul pentru care nu si-o rade. A fost batut de niste studenti pe care i-a picat atat de rau intr-o noapte incat i-au strambat maxilarul. L-au luat cu ambulanta la spital si tot nu s-a invatat minte proful. Si-a lasat in schimb barba ca sa acopere semnele.
Mai departe acum, sa revenim la examen.
Dupa ce mi-am mai tras rasuflarea, ma indrept eu spre calculator, cu subiectele in mana. Am aflat cu bucurie ca avem voie cu absolut toate materialele pe masa. Meserie!
Copiez eu programul, citesc si subiectul de teorie… o mai intreb pe Sefa, ca profa ne lasase singuri in clasa, asa ca peste o ora jumate deja nu mai aveam ce face. Mai trece profa pe la noi, imi spune mie, Sefei, lui Cami si lui Petre pe care ne mai stia de la laborator (la laborator la Calcul Numeric eram doar 3 oameni care veneam constant din vreo 15… eu, Sefa si Cami; din cand in cand veneau si Petre si Sharaf), imi mai explica ce sa fac la program ca proful o sa ma intrebe o anumita chestie asa ca pe la 10 jumate noi toti eram gata cu examenul. Trebuia doar sa vina proful.
Dupa inca o jumatate de ora (adica doua ore de cand a inceput examenul), pe Sefa o apuca cheful sa domneasca… pe tron…
Care vine cu ea la baie? Nimeni, ca daca vine proful intre timp? cu lunaticul ala nimeni nu vroia sa riste. Se decide pana la urma Elly sa mearga si ea, dar cand sa iasa vad ca era proful afara. Cu toate astea, proful a venit tocmai pe la 12 si un sfert… adica la mai bine de 3 ore de la inceperea examenului. Vine omu binedispus, se duce la Petre… asta se mai balbaie putin, dar se descurca. Profa ii face semn profului ca Petre e “de-al casei”, adica e baiat bun si a mai venit pe la laborator si ii pune proful 9. Si Petre nici macar nu vroia sa vina la examenul asta prima data… asta ca sa vezi noroc chior.
Trece la Sefa. Urat… deja se enerveaza barbosu, incepe sa urle prin clasa, sa faca tot felul de comentarii misogine si ii pune totusi un 8, tot dupa ce ii face profa semn.
Eu… eu cand l-am vazut cum ragea la Sefa, m-am taiat. :| Ce ma fac eu cu asta, ca e pornit rau de tot… ma pica. Ajunge la mine, ma intreaba tot felul de chestii, eu ma balbai ca ma pierdusem, fac niste greseli stupide de calcul din cauza stresului, asta ma ia la misto si face urat la mine. Pe urma ma cheama la catedra, sa ma intrebe din teorie. Dupa ce ma ia iar la misto si ma intreba daca Darboux e jucator de fotbal si la ce echipa joaca, iar eu ii urez de sanatatea neamului in gand ca nici macar nu ma uit la fotbal si de aici incep sa ma cenzurez, zic ca s-a terminat… cu putin noroc poate imi pune un 5 si scap. Da, Doamne!!!
Pana la urma, ii intinde profa carnetul meu, ii face semn sa ma lase in pace (si eu eram de-al casei, adica ce Dumnezeu… eu am fost printre cei 3 prezenti la laborator si unul dintre putinii care chiar stie sa programeze) si imi arunca scarbit carnetul pe care trecuse si mai scarbit un 7, dupa ce mai mormaie niste adjective la adresa mea. Multumesc la fel! Am trecut, am luat si 7.. oho… nota mare la dilimache asta si ies afara cu mandrie!
Si uite asa am trecut eu la Marinescu cu 7 fara sa ma duc decat la 2 cursuri si sa nu invat nimic!
Mai am vreo 3 de 10 si un 9 si inca doua examene nu foarte grele. Cu putin noroc poate iau iar bursa. Fara sa ma duc la ore. Fara sa invat nimic. Pe bune!
Hai ca’s tare, nu-i asa?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>