Header image

Despre religia fashtarnicopterilor

Posted by cedik in Uncategorized

Dupa cum stiti, fashtarnicopterii sunt cei care conduc de fapt lumea. Asa ca este de datoria mea sa va informez despre adevaratii nostri conducatori. Astazi vom vorbi despre religia lor.

Fashtarnicopterii nu cred in Dumnezeu. Dumnezeu crede in fashtarnicopteri, doar ei l-au creat. Ei nu se duc la biserica, biserica vine la ei. Asta pentru ca sunt atat de avansati din punct de vedere tehnologic inca bisericile lor au roti. Si nu orice fel de roti… roti cu cauciucuri Pirelli si jenti cromate de 21 de inchi.

De altfel, “Pimp my church” este unul dintre cele mai populare show-uri tv de la ei. Este prezentata de catre Fashtarnicozibit, sau F-zibit, si arata telespectatorilor fashtarnicopteri cele mai adevarate biserici.

Spirit practic, fashtarnicopterii au eliminat crucile. Initial, pentru a face economie, au redus cele doua scanduri ce compuneau o cruce la una singura, ramanand crucile sub forma de |, pana cand un mare om de stat fashtarnicoptarian, pe numele sau Fashtarnicalin Popescu Fashtariceanu a hotarat sa elimine si acea linie, pentru a mai reduce din buget! Acum crucile lor sunt invizibile si pe deasupra acum fiecare fashtarnicoptarian isi permite una. Au si de rezerva chiar. Pacat ca nu le vede nimeni.

In afara de cruci au si icoane. Insa pentru ca ei nu cred in sfinti ci sfintii cred in ei, in Fashtarnicopteria se vand poze cu fashtarnicoptarieni pe post de icoane. Cea mai celebra e poza cu Fashtarnicoparis Hilton coborand din masina fara chiloti pe dedesubt. Ridica garantat moralul celui care se inchina la ea.

O alta caracteristica a religiei fashtarnicoptariene este ca incepand cu acum doua secunde in urma, nu mai exista. Se pare ca s-au plictisit de ea si au trecut la ateism. Ce vreti, schimbarile sunt foarte dese in lumea fashtarnicoptarienilor.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>