Header image

Azi in tren – partea a II-a

Posted by cedik in In tren

Dupa cum spuneam, o tanti tiganca s-a apucat sa povesteasca despre fata ei, ce era mare fana a piesei cantate de Printesa de Aur. Am aflat cu stupoare ca fetita, aflata inca la o varsta frageda se uita doar pe desene si pe Taraf, lucru afirmat cu mandrie de acea tiganca, ce era cel mai probabil bunica ei.

Pe langa acest lucru, am mai aflat si ca fata ei se imbraca de mureau toti de ciuda. Nu le credeau la aia prin sat cat de belea era imbracata fata.

Dupa cum spunea tiganca, fata ei speria lumea de cat de bine era imbracata. Cica i-ar fi speriat pe toti la adunare, la scoala. Poate i-a speriat prin prostul gust, cine stie :P O alta tiganca, aflata tot in acelasi compartiment si prietena cu asta, i-a spus ca fetele de azi sunt toate aranjate si “luxate”, nu mai e ca pe vremuri. O fi vrand sa spuna “luxoase” dar si asa este gresit. Personal, mi se pare cam greu sa atribui calitatea de “luxos” unei persoane. Poate ca erau imbracate luxos (cu haine din piata :P ), caz in care tanti ar fi trebuit sa spuna ca erau imbracate luxat.

Of… banuiesc eu ce fel de fete erau alea. Vulgare si nesimtite. Macar de le-as vedea luxate pe toate. Fara ghilimele de aceasta data.

Si ne-a mai povestit pe urma tiganca de aurul de pe ea, aur de aur, cum nu se mai face. Si a mai spus ca a luat si o bobita pentru nepotelul ei, sa i-o bage in ureche si s-a luat tatal lui de ea: “Ce, baiatu meu e bulangiu sa poarte asa ceva? Sa isi puna el cand o sa fie mare daca vrea”. Uite in sfarsit un om cu ceva minte la cap in acea familie. Lasand la o parte faptul ca am aflat si va dezvalui si voua cu multa durere in suflet ca tineretul de azi se uita mai mult pe Taraf decat la Jetix (generatia Salam si Guta), continui cu o alta poveste din tren… ceva mai veche. Dar in alt post.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

5 Responses

 • lil devil says:

  loool d3ky m@nk@tz’@$h gurytz@ t@ d3 pro$t@l@u n3lux@t k@r3 n3 crytyk3$hty p3 n0y, $h3zy b@h bl@nd jhy k3t3$ht3 n3$ht3 m@t3ry@lury $@ v3zy kum 3$t3 vy@t@ d3 b@ny g@t@ @ kopyylor d3 puf n3gru p3 l@ noy pryn $@tr3. Ptyuuuu.. m@r$h tuh ku rock3r3@l@ t@, d@t3’n $@ng3 $@ t3 b@t!
  :)) ) nu stiu daca ai inteles ceva! oricum, prea tare articolul! mi’a placut partea cu ce’as vrea sa va vad luxate pe toate. =)) ))

 • cedik says:

  w0rd!
  :))
  4st4 cr3d c4 3 c31 m4i t4r3 com3nt3riu primit d3 min3 p4n4 4cum!

 • Autumn says:

  Ah, nu zic nimic despre gradul de “luxare” al pustoaieclor proaste (subliniat, eventual incercuit cuvantul “proaste” :) :) :) ) … zic doar ca mi-a placut articolul…>:D :D :D :D <…

  @Dracu`
  lol. Cel mai tare comentariu :)) … ƒ£l£yky+aRy :* :* :*

 • LUXÁT adj. deplasat, dezarticulat, dislocat, scrântit, sucit, (rar) r?sucit, (prin vestul Munt.) proclintit.

  Am si eu o rugaminte la tine Bogdan. Cand mai comentezi ceva, fa-o cu mai putin farmec, altfel ma prapadesc de ras. :D

 • Pingback: Intamplari mai vechi din tren… | Cedik was here :PLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>