Header image

Adevar sau provocare pe mess

Posted by cedik in Pe mess

Copiii din ziua de azi… daca in tineretea mea se juca “Adevar sau Provocare” in fata blocului, tineretul din ziua de azi s-a modernizat (nu’s batran nici eu, am doar 20 de ani :P ). Incercand sa invat in seara asta, am fost deranjat de o serie de mass-uri primite de la doua persoane, ce aparent jucat acest joc pe mess. Va avertizez totusi ca se foloseste un vocabular extrem de obscen, chiar daca cei doi protagonisti sunt minori. Am inlocuit totusi numele lor cu Un tip si O tipa. Lectura (ne)placuta!

O tipa: “ati vazut ce pula mica are Un tip?? am incercat aseara orice , orice… l-am masturbat, i-am supt pula , nu crestea dar plm ca tot m-a umplut de sloboz.. ARE CINEVA UN SERVETZEL!!!????”

e o provocare >_<“”””””””””
Un tip: PROVOCARE: buna ziua, v-ati intrebat vreodata de ce fetele nu au pula?? acum pe bune.. stiti ce greu e pentru mine, recunoscut ca labar de meserie sa ma adancesc in miezul problemei?? ce pula mea, acum serios… o fata cu pula?? ce e asa rau??? o fata cu pula sub pizda… sau altceva.. un baiat cu pizda?? ati mai vazut asa ceva?? eu nu si nici nu vreau sa vad… totusi , VREAU O FATA CU PULA!!!!! acum pa ca m-am plictisit, un sfat la o partida de sex : nu incurcati niciodata pizda cu curu…in caz ca aveti alte mari dileme puteti suna la psihologul labar sef under la 9595 sau pe linia fierbinte a fetelor cu pula 0905906090 sry de mass
O tipa: dupa ultima experienta cu Un tip mare si Un tip mic care mi-a spart peretele de ciuda si a scuipat prin toata camera am intalnit o persoana foarte ciudata numita underground, el fiind ciudat underground mic este si mai ciudat avand o marime microscopica si hraninduse cu bacterii care ii provoaca uneori tuse si scuipa o mica picatura alba care se evapora direct in atmosfera, aceasta specie de under mic traieste foarte putin din cauza unor inamici numiti pizda…”

e provocare >_<“””” din nou >.>
Un tip: hhro este cel mai tampit forum din lume, dar moderatorii sunt cei mai destepti mass iar
O tipa: “buna ziua, imi amintesc cand eram eu o fetita de 10 ani si am vrut sa vad ce face sora-mea de 15 ani la intalnire…m-am micsorat cu un submarin si am intrat intr-un loc vascos si umed cu ceva ce semana cu lueta, am explorat pe acolo pana cand niste miscari ciudate m-au facut sa pierd controlul submarinului, apoi o limba ciudata si foarte roz a inceput sa-mi linga submariunul… am inaintat sper interior in speranta ca voi gasi ceva insa nimic… apoi am incercat sa ies dar o substanta ciudata si alba ma impingea inapoi.. intr-un final am iesit pe cur ”

sryy pt masss o.O”
e provocare -.-” sa nu va aud!!!!! >.> pllu o.O”

[later edit]

Un tip: imi place sa miros chiloti de dama e a 11-a porunca al lui dumnezau (MASS PROVOCARE)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>