Header image

Cronicile din Puturesti – razboiul de 99 de ani, 4 luni si 6 zile, ca a 7-a era zi de sarbatoare

Posted by cedik in cronicile din puturesti

Cu toate ca era un tinut oropsit de soarta, bantuit de molime si uitat de Dumnezeu, care isi pierduse ochelarii de citit si nu il mai gasea pe harta ca sa faca ceva bun si pentru puturesteni, pentru stapanirea acestui tinut s-au purtat foarte multe razboaie. Fiecare tara vecina sustinea ca Puturestii apartin vecinilor sai si se tot luptau si tot trimiteau Puturestenii in tara altuia. Pana cand s-a saturat unul si a zis ca decat sa-i tot trimita la altii si sa se lupte intre ei din cauza asta, mai bine ii trimit la dracu si ii fac o tara autonoma. Si dupa 99 de ani, 4 luni si 6 zile ca a 7-a zi era zi de sarbatoare, Puturestii au devenit un regat autonom.Cel care a avut aceasta geniala idee a ramas in istorie sub numele de Darian the Barbarian, descalecatorul de cai si incalecatorul de femei.

Acum, oricat de multe dezavantaje ar fi avut acest tinut, oricat ar fi fost lipsit de orice fel de resurse, sub conducerea unui lider carismatic si inteligent, lucrurile ar fi putut sa se schimbe si tara sa renasca, ajungand faimoasa si prospera, iar vecinii ei nu puteau sa permita asa ceva, nu? Prin urmare, au pornit intr-o calatorie prin Puturesti, pentru ca gasi o persoana cat mai incapabila pentru a o pune in ceafa tarii ( ca fruntea era la pamant).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One Response

  • Mada says:

    deci scoti niste perle =))
    “ceafa tarii ( ca fruntea era la pamant).” “descalecatorul de cai si incalecatorul de femei.”
    :))Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>