Header image

Manelaru in tren

Posted by cedik in In tren

Hai sa va mai zic o poveste tare din tren. Una cu un cocalar care si-a luat combina :)) Mandru nevoie mare omu’ ce pot spune! Combina ca el n’are nimenea! Haules!

Buuun! Ma intorceam eu duminica seara acasa. Cu acceleratul de la 21. Cu mine in compartiment se aflau niste muncitori, lucrau pe santier. Ce pot spune, erau si platiti bine, nu erau genul ala de muncitori care lucrau ca prostii pe un salariu de nimic, luau undeva peste 20 de milioane pe luna. Erau fierari-betonisti!

3 dintre ei erau super ok. Tineri, de gasca si simpatici. Si mai ales… ANTI-MANELISTI!!! Da, oameni buni, exista si fierari betonisti care nu asculta manele. Si din aceasta cauza, l-au cam luat peste picior pe cocalarul care mergea cu ei. E drept ca si ala era beat mort, dar totusi.

Dupa ce nenea cocalaru’ s-a laudat ca el castiga 30 de milioane pe luna ca fierar betonist si ne-a aratat bataturile din palme, a intrat in vorba cu ceilalti vecini de compartiment. A intrebat in repetate randuri: “Pe tine cum te cheama” si a primit raspunsul de “Gogu”. Si in aceasta adunare de “gogi”s-a apucat sa se laude cu hardughia pe care o tinea in brate. Era un fel de casetofon made in China care arata de parca ar fi luat steroizi. Ne spune tuturor cu mandrie ca a dat 7 milioane pe el.

-“Cu banii astia iti luai sistem audio!”, ii spune un Gogu.

-“Gogule, fiecare isi ia ce vrea si ce-i place”, raspunde cocalarul.

Mai sta putin, si incearca sa ne demonstreze de ce panarama aia de hardughie era super tare. Ne arata o chestie gen teava de esapament a la NFS Underground si ne intreaba daca stim ce e aia.

-“Da, e subwoofer”, ii rapsunde cu un ton de “si care-i faza?” unul din Gogi.

“-Ntsk!” stramba tiganul din nas, cu un aer de “vezi ca esti prost si nu stii ce valoare are combina mea?”.

-“Ba e subwoofer”, insista Gogu.

-“Ntsk! Asta e tun de bass, bai! Tun de bass! Ce stiti voi! Pe aicea scoate bassu’ “…

-“Da, stiu, se numeste subwoofer. Asa ii spune” ii da replica Gogu…

-“Aha…”

Fierar betonist, ce vreti! Si-a luat tun de bass si se indreapta spre casa cu locomotiva cu aburi… *rolls eyes over head*

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>