Header image

Bee Movie – Truly a “B” movie

Posted by cedik in Uncategorized

Am fost weekend-ul asta plecat la tara. Parintii mei se duceau la Braila iar eu am fost acolo sa stau cu sor’mea, care venea de vineri. Sa nu ii fie frica singurica :)) Cum ea are pc-ul acolo am luat cu mine si niste filme mai vechi pe care vroiam sa le vad. Unul dintre acestea a fost “Bee Movie” care ma impresionase prin faptul ca vocea personajului principal ii apartine lui Jerry Seinfeld.

Ma uit la el… grafica draguta, nu prea am ce reprosa. Atmosfera imi amintea de Antz. La fel si povestea. In fine, sa fac un mic rezumat. O albina iese afara din stup pentru prima data, se indragosteste de o fata, descopera ca oamenii “furau” mierea albinelor si da omenirea in judecata. Castiga procesul. Albinele au miere, nu mai muncesc asa ca florile nu mai sunt polenizate si se ofiliesc, ca si toata vegetatia de altfel. Albina realizeaza ca a gresit si impreuna cu fata, care apropo, e florareasa, salveaza situatia si albinele se intorc la treaba. Crappy end! Aaa… adica Happy End!

Glume ieftine de mi se face rusine ca sunt fan Jerry Seinfeld dupa filmul asta, o poveste cu un complot ieftin si liniar, pe deasupra si infantila, personaje banale si stereotipice si tot asa. Nu stiu ce sa critic la filmul asta si de ce sa ma iau mai intai.

Cum sa ai glume atat de ieftine si proaste cand il ai la indemana pe Jerry Seinfeld? Refuz sa cred ca el a fost implicat in procesul de creare al poantelor. Tot filmul e o clona ieftina de Antz. Pardon, imi retrag cuvintele! Antz a fost un film foarte bun, nu merita sa il compar cu “B” movie. Se pare ca jocul de cuvinte din titlu nu a fost chiar atat de neinspirat.

Pentru ce e bun filmul asta? Nu stiu… E bun ca am mai auzit si eu ceva nou de Seinfeld. Si… cam atat. In rest, nu merita sa iti pierzi timpul cu el.

In incheiere… reactia lui sor’mea, cand a deschis calculatorul si a vazut ca la winamp a ramas Bee Movie in playlist (il deschisesem din greseala cu winamp, ca asa e setat pe pc-ul surorii mele):

-“Te-ai uitat tu la asta???”

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>