Header image

Stupid Serial Killer

Posted by cedik in Cum sa scrii o poveste comica

Ca un criminal in devenire ce era, Timmy avea nevoie de o prima victima. Initial, o intreba pe mama sa daca poate sa o omoare. I-a explicat ce onoare ar fi pentru ea sa fie prima victima a unui viitor criminal in serie. A fost insa refuzat pe motiv ca ar fi fost covorul nou si nu vrea sa il pateze cu sange dupa ce a dat atatia bani pe el. Fiind adeptul drujbei si admirator fanatic al series Texas Chainsaw Massacre, Timmy trebuia sa recunoasca faptul ca uciderea ei intr-o astfel de maniera ar fi implicat prea multa dezordine. Se oferi insa sa puna un nylon pe jos, pentru a proteja covorul si mobila, insa dupa o scurta perioada de gandire fu iarasi refuzat, deoarece mama sa vroia inainte sa moara sa vada toate episoadele din “Tanar si nelinistit”. Cum acel soap opera se termina insa tocmai prin 2412, pe 3 ianuarie ora 12:47, cand un asteroid urma sa distruga Terra si orice urma de civilizatie de pe aceasta planeta, lasand in urma doar incivilizatii si anume o noua rasa de pamanteni ascultatori in proportie de 100% de manele, acest lucru iesea din discutie. Era mult prea mult de asteptat. De ce nu putea si mama sa doreasca sa vada tot “Inima de Tigan” ce se termina mult mai devreme, in de-abia anul 2010, cand Romania este bombardata de americani, deoarece o DeeDee autohtona (Didina Fasole, adevarata nepoata a mamei Omida), va fura valiza cu butonul rosu de la presedintele Americii venit iar in vizita la Bucuresti si va apasa pe butonul rosu (“Uuu, what does this button do?”). Plus ca daca o omora pe mama lui, cine avea sa ii mai faca de mancare? Va dati seama ce impediment major ar fi asta pentru un viitor criminal in serie. Ce fel de om poate ucide pe stomacul gol?

Observati cum am fabulat cateva randuri pe un simplu ‘Timmy vrea sa o omoare pe mama sa dar e refuzat’. O tema simpla, dar pe baza caruia am batut campii cu gratia unui par autohton, venit tocmai din fundul gradinii. Daca nu stiti despre ce par e vorba, va spun eu: e cel care bate manelistul.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>