Header image

Hmm…

Posted by cedik in aberand cu gratie...

Ma gandeam eu ce sa mai pun pe blog ca deh… vreau sa vada lumea ca ma pricep, ca sunt amuzant si alea, alea, dar daca incerc sa scriu fortat iese o laie. Asa ca am zis sa abuzez de talentul meu nativ, acela de a abera. Si aberez cu gratie nene… Cand ma apuc eu sa bat campii, vin semanatorii si cultiva pamantul arat de idiobitatiile mele.

M-am nascut de mic, la varsta de doar 2 ani si am descoperit inca de pe atunci ca mintea mea bolnava poate concepe tot felul de mascareli si cand vine vorba de batut campii sunt Bruce Lee, Van Damme si Chuck Norris la un loc. Bat campii cum bate Romania pasul pe loc. Asa ca sa inaugurez aceasta noua categorie cu un post … adica o aberatie.

Nu stiu cati ati citit “O poveste cu un ceva si o chestie” dar atunci am descoperit pentru prima data ca ajuta sa aberezi cand nu ai inspiratie. Cum sunt in cazul de fata. Tot ce imi vine in minte este leusteanul. Leusteanul este o leguma distinsa si se pune la ciorbe dar ce pot face eu cu el? Sa-i fac o balada? Sa-i scriu o poveste? Sa fac ceva gen “loboda reloaded” (prietenii stiu de ce) si sa mai trag o actiune gen “Angelutza Scumpica” pe cool girl?

Dunno, frate, dunno. Hai sa aberez despre Coscodar. Coscodarul este o noua specie de cocalar, doar ca are aripioare roz si poarta tampon Always Pepsi si bea Adria Cola Light.

Sau as putea sa aberez despre multe. Despre foarte multe. Despre pestisorii cu aripioare roz care beau doar apa plata cu lamaie si asculta muzica de opera. Dar nu o fac… Nu o fac pentru ca simt ca imi crapa capul si maine trebuie sa ma trezesc la 7 pentru ca la 8 am ore… si am ore de la 8 dimineata la 21:40… Si mai am si nervi… stiu eu de ce!

Asa ca ajunge! Atat! Gata! Punct! Acesta a fost postul de azi!

Revin maine cu o continuare la “Cum sa scrii o poveste comica“.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

5 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>