Header image

Stupid Serial Killer

Posted by cedik in Cum sa scrii o poveste comica

Buun! Acum ca am scris destul pentru introducere, e timpul sa incepem sa dezvoltam actiunea. Dupa cum am zis, sau mai bine zis dupa cum am stabilit,  Timmy va alege ca prima victima o batranica draguta, care mai tineti voi minte cum era in realitate, nu? Putem abera mult pe tema asta. Ne trebuie in primul rand motivul pentru care doreste sa o omoare pe batranica in mod special. Ce avea asa deosebit? Bine, e drept ca noi am decis ca batranica va fi tinta lui, dar trebuie sa furnizam un motiv valid pentru asta. Si bineinteles, trebuie sa o facem si pe un ton comic.Deci sa incepem sa aberam!

Cum mama sa iesise din discutie, Timmy avea nevoie de o noua victima. Si nu putea nici sa omoare pe oricine, deoarece, ca viitor ucigas in serie faimos, trebuia sa aiba o prima victima pe masura. Trebuia sa fie ceva odios si revoltator, dar trebuia sa fie si usor de realizat.

De exemplu, daca ar fi omorat o maicuta sau un preot ar fi starnit ceva valva. Dar ca sa omoare o maicuta nu numai ca trebuia sa patrunda in interiorul unei manastiri dar si sa treaca de strasnica securitate a unei astfel de asezari (caini pitbull, camere de luat vederi, detectoare de miscare, calugari ninja condusi de insusi Batman etc.), iar ca sa omoare un preot nu era voie, ca era pacat mare de tot si l-ar fi pedepsit Doamne-Doamne. Ca sa nu mai zic ca locuinta preotului din cartierul sau era un ditamai viloiul iar el nu avea timp sa caute camera in care doarme preotul in sumedenia aceea de incaperi. Iar sa il omoare la biserica nici nu se punea problema. Erau mult prea multe babe acolo, ce i-ar fi putut impiedica planurile.

Dar stai…. babe! Bingo, tring si alea-alea! Asta era! Urma sa ucida o baba!

Observati cum am facut legatura si cum cum mi-am atins scopul. Nu am trantit faza cu baba asa… zdrang cu mamaliga’n geam. 

-va urma-

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>