Header image

Cruzimea asupra animalelor – un alt punct de vedere

Posted by cedik in Uncategorized

In urma mass-urilor primite azi si a posturilor de acest gen citite recent pe cateva bloguri cum ar fi Dragos.com sau ACVV, bloguri pe care le mai citesc ocazional, mi-am dat seama de o chestie… Ce a generat acesta campanie de anti-cruzime asupra animalelor?

Sa vedem… Au aparut o gramada de oportunisti cretini, gen asta, care fac tot felul de site-uri pe subdomenii gratuite si pe urma ma trezesc ca toti fra… naivii ( fara suparare ) pun botu’ si dau mass-uri si ii fac trafic aluia. Sunt curios daca scoate ceva din reclamele alea Google. L-as raporta, dar mi-e sila. Ma dezgusta acel gen de persoane care profita de naivitatea iubitorilor de animale. Asa ca imi doresc ca toti nenorocitii care isi fac astfel de site-uri sa fie muscati de un caine turbat pe strada. Dar nu asta e ideea.

Daca ati vazut acest clip, stiti la ce ma refer. Indivizii apar la televizor, lumea vede si e oripilata, oamenii injura ca la usa cortului tipii aia dezaxati si asa mai departe… Totusi… A mai vazut cineva ce am vazut si eu?

Haideti sa o luam astfel. Genul ala de stiri aduc audienta. Banuiesc ca pagina aceea a ProTV a primit un trafic imens iar blogurile ce au pus acel clip au primit averse de comentarii pe seama lui. Incepeti sa vedeti unde bat?

De ce credeti ca au filmat acei cretini toata faza? Ca sa apara la televizor. Bineinteles, imaginile au fost cenzurate. Nu sunt tampit sa afirm ca cineva ar vrea ca identitatea sa sa fie divulgata pe un post cum e ProTV-ul, dupa ce a facut astfel de… gesturi asupra acelui biet animal. Dar tipii au filmat cu telefonul din acelasi motiv pentru care se filmeaza si grozaviile din scolile romanesti… Cel care l-a trimis probabil ca se simte bine acum. Are parte de momentul sau de pseudoglorie. Maine poate ca alt cretin se va trezi sa filmeze o astfel de actiune. Alt clip, alte mass-uri, alte asa-zise “campanii pro-animale” alte subiecte de discutie si alti cretini vor avea ce filma cu telefonul mobil.

Sincer… nu cred ca promovarea unor astfel de clipuri e o solutie. Daca cineva chiar vrea sa faca un bine, sa promoveze stirile cu indivizi de teapa alora arestati, pusi sa plateasca amenzi usturatoare, luati la bataie de cetateni indignati etc. Sa bagati frica in nenorociti! Asta ar trebui sa fie facut! Mama lor de nemernici…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

5 Responses

 • Draqos says:

  Da, nici promovarea acestori video`uri nu este o solutie, dar nici sa tinem in secret aceste lucruri care trebuie neaparat schimbate !

 • lil devil says:

  copy
  paste
  numai de asta sunt buni!
  si se mai numesc bloggeri. Mi’e scarba de una lume din ziua de azi!

 • cedik says:

  Nu a zis nimeni sa tinem secret… dar trebuie sa mai promovam si alt gen de stiri, nu chestii de genul asta, care aduc audienta si totusi creaza un precedent.

 • Draqos says:

  @lil devil : la cine te-ai referit copy paste? si la ce?
  @cedik : orice trebuie discutat (sau cel putin in cazul meu) tu faci ce vrei

 • cedik says:

  Poate ca inteleg eu gresit comentariul cu orice trebuie discutat… poate ca nu… Ideea este ca nu am pus link catre blogul tau cu scopul de a spune “ce au facut ei nu e bine si fac o greseala promovand astfel de clipuri”, ci doar pentru ca acolo mi-a fost atrasa atentia asupra acelui filmulet. Sunt constient ca este la fel de nociv sa ignoram fenomenul, dar consider ca ar trebui sa cautam si alte solutii.
  Chestia asta a fost un fel de: “Am citit la x si y despre ceva. Iata punctul meu de vedere despre acel ceva”.
  Astept cu nerabdare clipa in care voi vedea pe blogul tau sau al oricaruia un clip in care agresorul acelui caine este tratat in aceasi maniera. Trebuie doar sa stabilim cine filmeaza si cine il bate. Sau ne strangem mai multi si facem cu randul?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>