Header image

Rostofloaca

Posted by cedik in aberand cu gratie...

Rostofloaca reprezinta echivalentul feminin al coscodarului. Isi fac veacul pe mess si pe hi5. Pe mess in 45% din timpul petrecut dau mass-uri, 45% din timp dau buzz-uri si in restul de 10% isi pun diverse statusuri tembele. Incep conversatiile cu BUZZ!!! cf? si abuzeaza de :-* si : x -uri. Le folosesc mai des decat merge Beeeecali la muntele Athos sa smulga fire sfintite de par din barba calugurului Cuviosul Pioshenie. Dau mass-uri de genul “am plkat afaryk la uby meu ceaulesabye va :* doolshe :* :* :* ” si pun la status “poop uby meu”.

Pe hi5 isi pun poze “cool” in chiloti si sutien sau isi dezvaluie 200% din decolteu si cu toate astea toate fetele sunt curve mai putin ele si prietenele lor rostofloace. Atrag si sunt in mod natural atrase de coscodari, dar si de manelari. Acestia le lasa commenturi pe hi5 in care le lauda evidentele calitati (a se citi “ugere”) si le invita sa le dea add pentru a purta o inteligenta discutie despre “cf”.

Un alt lucru ce trebuie stiut despre rostofloace este ca se imbraca cu un gust invers proportional cu decolteul. Idolatrizand rozul si chestiile cu sclipici (s-a dovedit chiar pe cale stiintifica faptul ca rostofloacele sunt atrase de chestiile sclipitoare precum ciorile), merg pe strada fie in haita, fie la brat cu uby lor coscodar. Deasemenea, cunostiintele lor de cultura generala rivalizeaza cu cele ale manelistilor dar nu sunt deranjate de acest lucru deoarece singura cunostinta de care cred ele ca au nevoie este sa stie sa isi agite … facilitatile. Folosesc un strat de machiaz mai gros decat Marele Zid Chinezesc si arata precum progenitura unui clovn baltat violat de o cutie de tempera mutanta.

O echipa de la Discovery a incercat chiar sa faca un experiment. A lasat o cutie de machiaz roz in mijlocul unei strazi din Romania. Rostofloacele s-au apropiat adulmecand precum un grup de babuini, iar primele doua care au ajuns la ea au inceput sa se traga de par pentru a vedea care din ele este cea mai veritabila si merita cutia. In timpul luptei lor titanice un coscodar mic si slab s-a apropiat subtil, fiind totusi speriat de cele doua animale titanice ce se confrunatu intr-o inclestare legendara in fata sa, si a fugit cu machiajul intre dinti, atras fiind si el de culoarea roz. Dupa ce au remarcat disparitia chestiei roz, rostofloacele au inceput sa se scarpine in cap si au plecat leganand din posterior.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

17 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>