Header image

Peste ce am dat azi pe net

Posted by cedik in Uncategorized

Dupa ce am vazut Vexille, m-am mai documentat putin despre el si dintr-una in alta am dat peste o stire care spunea ca va aparea anul acesta un film inspirat dintr-un scurt metraj de animatie 3D. Cum lista de actori era impresionanta ( Elijah Wood, Christopher Plummer, Martin Landau), am decis sa vad scurt metrajul dupa care era acesta inspirat. Precizez pe acesta cale ca filmul despre care vorbesc este 9.

Am vazut scurt metrajul si am ramas placut impresionat de poveste si chiar m-a facut sa astept cu nerabdare noua versiune. Am mai gasit cu aceasta ocazie un alt film de animatie 3D impresionant, si anume Elephants Dream. Desi povestea este cam ciudata si bizara, mie mi s-a parut totusi a fi captivant. Nu va asteptati insa ca povestea din Elehpants Dream sa fie cine stie ce, deoarece filmul a fost facut pentru grafica, si nu pentru poveste. Mai precis, a fost creea doar cu aplicatii open source si scopul sau a fost sa arate cat de puternice pot fi acestea.

Bla bla bla, stiu ca nu e foarte frumos ce fac, dar pun aici si cele doua clipuri, in eventualitatea in care fac pe cineva curios.

9

Elephants Dream

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>