Header image

Iar cu tonomatele si mai multe despre ziua de azi

Posted by cedik in Uncategorized

In sfarsit, m-am impacat azi cu tonomatele… oarecum… M-am dus cu Petre iarasi la tonomatul blestemat sa ne luam eu un cappuccino si el o cafea. Am luat-o repejor la picior ca pauza era scurta si tonomatul ala se misca mai rau ca o rasnita cu motor de Trabant. Ajunsi noi doi acolo, observam ca doua tipe extrem de frustrate injurau si loveau tonomatul. Se pare ca desi introdusesera banii si creditul aparea, daca apasau pe buton nu se intampla nimic. Au plecat nervoase, dupa ce au “pierdut” astfel 1 RON.  Incearca si Petre atunci… cine stie, poate el e mai norocos. Baga si el 1 RON, creste creditul la 2 RON si apasa pe buton… si pauza! Frectie la picior de lemn, ca sa ma exprim mai poetic. Mai butoneaza el ce mai butoneaza si la fel… Hai sa mai bage inca 50 de bani… cine stie, poate are mai mult noroc. Eu il priveam cam neincrezator.. De ce arunce aiurea banii aia? Baga si aia 50 de bani, creste creditul la 2.5 RON si la fel. Degeaba apasa pe butoane, ca nu se intampla nimic. Cand eram pe cale sa plecam… ce observa Petre al meu… Chestia aia de plastic… placa… prostia pe care trebuia sa o ridici ca sa iti poti lua paharul era ridicata in sus. O lasa in jos, apasa pe buton si… EVRIKA! Sare paharu si curge cafeaua! Sa cante lautarii!!!

Cum ramasesera si creditul de dinainte, mi-a ramas si mie sa imi iau un cappuccino pe moca si tot au mai ramas 40 de bani in aparat. Da vezi ce inseamna sa fii destept? Eu nu m-as fi gandit sa las chestia aia in jos pentru ca… sincer sa fiu, pare doar de forma. Adica, restul tonomatelor nici nu au asa ceva, sau daca au, nu conteaza daca este sau nu ridicata. Dar asta se pare ca a fost mai cu mot! Bine totusi ca am apucat sa beau un cappucino.

Restul zilei a fost mai plictisitor, mai putin laboratorul de S.G.B.D. (Sisteme de Gestionare a Bazelor de Date). Colegii mei au facut proceduri mySql. Eu si cu Petre… tot injec… adica proceduri mySql am facut. Mi-a aratat cum sa faci o injectie mySql intr-un site, desi totul a pornit de la exemplificarea unui XSS cross-scripting.

Va zic mai multe despre asta intr-un post ca acum nu mai am timp sa scriu!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>