Header image

Bored…

Posted by cedik in Uncategorized

Damn… nu prea stiu despre ce sa scriu azi. Sunt intr-o mare pauza de inspiratie. Oricum, azi nu prea am facut mare lucru, asa ca nu prea am despre ce scrie.  Practic, azi am desfasurat urmatoarele activitati:

-m-am trezit

-m-am uitat la Kyle XY

-am fost sa ii cumpar cadou surorii mele

-m-am uitat la Kyle XY

-am vorbit cu Reactive.

Practic, pe langa episoadele din Kyle XY (recunosc, serialul asta chiar a ajuns sa ma obsedeze), singurul lucru interesant a fost conversatia cu Reactive. Interesant tipul, o persoana cu care chiar poti discuta despre manga. A fost o conversatie foarte placuta si foarte fructuoasa, pentru ca am mai aflat ce manga-uri o sa citesc eu in curand… daca ma intelegeti.

In rest, atat! Inca nu i-am gasit cadou lui Dragos, si maine vine pe la mine… Vine tocmai de la Bucuresti cu prietena lui, sa petreaca cateva ore in Ploiesti. Cum Dragos mi-a fost coleg de banca in lice si imi este si cel mai bun prieten, de-abia astept sa il revad. Imi lipseste… Nu m-am mai inteles cu nimeni asa de bine cum m-am inteles cu el. Ultima data l-am vazut in Bucuresti, pe 8 martie, cand a cunoscut-o pe Ochi-Portocalii si reciproc. Damn… chiar mi-e dor de el… Dar sunt sigur ca ne vom distra maine. Avem ce face in Ploiesti, si de obicei noi doi nu ne plictisim. Iar cu prietena lui deja pot spune ca ma inteleg si e o persoana super. Ma bucur ca Dragos are o prietena ca ea… l-a mai “calmat” si pe el putin cu ocazia asta, ca prea era nebun.

In alta ordine de idei… saptamana viitoare nu o sa mai am timp liber ca azi. Am vorbit luni cu Sharaf, cand m-a adus acasa cu masina de la ora de sport, ca tot era in drumul lui, si o sa incep sa merg si eu iar la sala. Am nevoie, ca prea am slabit… Am dat jos aproape toata masa musculara :| E paradoxal ca eu l-am dus prima data pe Sharaf la o sala de forta si acum el e cel care ma convinge pe mine sa merg iar :)) Oricum, nu prea stiu daca vreau sa mai merg cu el in masina prea curand. Nu cu el ca sofer cel putin. Luni, cand a calcat pe pedala de acceleratie am simtit ca ceea ce era in stomacul meu o sa depaseasca in curand si masina. Are un Mercedes sport cu 2 locuri, care prinde suta in 5 secunde si cand unul ca mine ajunge de la 0 la 80 de kilometri in vreo 3 secunde… nu e prea placut. Mai ales ca avusesem o zi obositoare :D Dar asa e Sharaf… cam asa conduce el. E sofer bun, e sigur pe el cand conduce, stie sa manevreze masina… dar prea merge repede pentru gustul meu.

E drept, azi am mai si lucrat foarte putin la un nou forum, ce va fi lansat de un prieten de-al meu, forum unde voi fi supermod, dar o sa va spun despre asta la timpul propriu-zis.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One Response

  • yulobo says:

    xD Suta, suta, suta … @-) Tata conduce tot asa de repede (dar are masina de familie TT~TT ~ adica nu sport) … Si sa-ti zic drept … Imi place asa … (Il citez pe el xD: “Daca nu merg cu 120 pe ora nu-i place …” … Nu *vreau* sa recunosc :)) ) Anyway … Normal ca e sofer bun … Nu-ti permiti *zice mintea mea* sa mergi asa repede daca nu esti sofer bun xP Si nu merge deloc prea repede @-) Me wanna see that, too … xD Anyway, azi ai primit si un hug ;)) nu numai lista aia … Here it is ^^
    >:D <Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>