Header image

O baba sclerozata

Posted by cedik in In tren

Am fost azi prin Bcuresti la un meeting manga-anime si m-am reintalnit cu ocazia asta cu niste prieteni mai vechi, sau mai bine zis prietene (Grazy, Alex si Emma). A fost foarte frumos dar nu despre asta vreau sa va povestesc. Maine, ca acum sunt prea obosit. Acum trebuie neaparat sa va spun ce am patit cand am coborat din tren.

Cum am fost singur in compartiment si cum Ochi-Portocalii ramasese fara baterie si nu puteam sa o sun… si timpul trecea asa greu… l-am sunat pe Adrian (Hadrianvs). Cum eu sunt dovada vie a faptului ca “Lenea e cucoana mare”, am vorbit si eu cu el la handsfree, ca orice om care se respecta. Plus ca e mult mai comod sa vorbesti asa. Asa ca mi-am bagat castile in urechi si am incins o conversatie. Cand sa ajung in Ploiesti, m-am apropiat de usa si am deschis-o, coborand putin pe scari, pentru ca aproape ajunsesem in gara. In tot acest timp am avut 2 babete in spatele meu.

Aproape oprise trenul si vroiam sa cobor, vorbind in tot acest timp cu Adrian, cand am simtit ca ma impinge cineva cu forta in ghiozdan. Eh, zic eu, se grabesc si babutele astea sa coboare, desi parca prea m-au impins ca tarancile. Am observat insa peste cateva secunde, cand coboram sub pasaj, ca una din babe ma privea de parca tocmai l-ar fi zarit pe Satana si imi facea tot felul de semne cum ca as fi dus cu pluta si urla la mine “Tu esti sonat rau de tot, baiatule! Esti nebun” si alea alea. Mah, ce Dumnezeu are baba?

Ghiciti care era cauza… Fosila aia ramolita se sclerozase si o apucase isteria ca am vorbit la handsfree si a crezut ca sunt nebun. De parca ar fi fost vina mea ca ea a trait intr-o pestera pana acum si nu a aflat ca in anul 2008 poti vorbi la telefon fara sa il tii la ureche.

Cred ca acum imi face blesteme in fata cazanului si spune descantace sa nu mai fiu posedat de diavol….

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

5 Responses

 • ady_x says:

  lool parca si vad :)) era tare daca venea cu, crucea la tine si sa zica: piei’ satana =)) deci chiar am ras frate =))

 • DarkY says:

  Aaaaa asta nu e nimic frate, la mine in oras este o baba nebuna pe bune si credincioasa, iti dai seama ce combinatie? Mergea prin tramvai, arunca cu apa minerala si zicea ca e Satana acolo….am vazut-o pe asta doar de cateva ori in tramvai unde i-a dat niste pumni in cap lu’ nenea ala cu biletele si cu crucea in cap unui coleg de clasa, cand a scos biblia aia mare si groasa m-am dat 2-3m in spate…

 • cedik says:

  Sclerozata, sclerozata, dar de ce ma impinge pe scari in tren? :| Plus ca, chiar daca eram nebun, cu ce o deranja pe ea? E o crima sa vorbesti singur? Eram in tren, platisem biletul ca orice om normal, nu ii dadeam nimanui in cap. Cu ce o freaca pe ea ca eu vorbesc singur pana la urma?
  Deh… asa e generatia lor… mai senili

 • era misto sa te injuri cu cineva la handsfree si sa privesti baba in ochi =)) .. i-am zis odata lu unu care asculta ctc- ipoteze ca e prost si el cica “nu-i adevarat” (de la refren).. asta da sincronizare :-? ma gandesc ce s-ar intampla daca baba “ar da sfoara-n tara” si si-ar cumpara toate babele telefoane mobile cu handsfree :))

 • yulobo says:

  :)) =)) you’re killing mee … =)) Prea durere xD si cat despre intentia babelor … poate scapau de un “nebun” o.o Dar ce sa zici? Sunt babe =)) Ai zis tot xD [Me wanna know what happened … “Maine, ca acum sunt prea obosit.” – maine adica azi? :)) ]
  Ja >:D <Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>