Header image

Tipurile de Don Juani – don Juanul de autobuz

Posted by cedik in aberand cu gratie...

O sa incep sa va vorbesc azi despre tipurile de Don Juani care bantuie Romania. Stiti voi… tipii aceia dupa care moare femeile, ca in melodia lui Margineanu.

Primul tip de don Juan de care vreau sa va vorbesc este Don Juanul de Autobuz. Se intalneste in general in mijloacele de transport in comun: autobuzuri, metrouri, tramaviuri, trenuri etc. Este usor de recunoscut, datorita a doua trasaturi specifice. Prima din ele este parul. In mod obligatoriu nu are culoarea naturala, asta se stie. Fie e oxigenat, fie e vopsit. Pentru a se recunoaste intre ei si pentru a se apara de pradatori, unii don Juani de Autobuz au parul vopsit in moduri tare pestrite, lucru ce ne spune “Ba, stai deoparte ca sunt prost si nu stiu ce fac!”. Deasemenea, poarta geaca de trening si pantofi cu cioc, ca sa fie elegant. Aia care sunt mai ciumegi, isi arata si telefonul, ca sa vada fetele ca are mobil si le poate da sms.

In momentul in care observa o fata, Don Juanul de Autobuz se comporta in mai multe moduri, in functie de contextul in care se gaseste. Daca e singur, analizeaza trupurile lascive ale domnisoarelor in timp ce saliveaza, iar daca creste testosteronu’n el indeajuns de mult, incearca sa le abordeze cu replici gen “Alo, fetita” sau “Numi dai si mie numarul tau?”. Daca se afla cu grupul, incep sa comenteze intre ei cat de bine arata sau nu tipa si ce i-ar face ei daca s-ar afla intr-o camera cu respectiva. Sunt atrasi de fustele scurte ca mustele de… diverse chestii, insa farmecul personal ii ajuta sa fie respinsi de toate fetele. Ca ultima solutie, recurg la prostituate.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>