Header image

Ziua de azi

Posted by cedik in Uncategorized

Ziua de azi a fost tare interesanta. Sincer sa fiu, nu ma asteptam la asa ceva.

M-am trezit in sfarsit la 7 pentru a ma putea duce iarasi la ora de engleza. Nu mai fusesem de 3 saptamani. Si a meritat. Daca de obicei muream de plictiseala in timpul orei, acum a fost chiar foarte interesant. Am jucat Conquiztador cu intrebari in limba engleza. Cel mai amuzant a fost cand profa a vrut sa lipeasca harta cu teritorii din Conquiztador pe tabla si eu am crezut ca o prinde cu guma de mestecat. De fapt, era o chestie speciala, similara cu guma, dar facuta special pentru asa ceva. Anyway, am fost 4 la ora. 2 baieti (eu si Teo) si 2 fete (Andreea si ). Am castigat jocul de Conquiztador si drept rasplata, profa ne-a dat cate o ciocolata la fiecare. A fost un gest neasteptat, dar foarte placut… si mai ales foarte dulce :D Dupa aceea m-am dus sa imi iau o ciocolata calda si stupoare! tonomatul a mers brici! Nici macar nu am asteptat… M-am si mirat de ce mi-a dat ciocolata atat de repede.

Cea mai dura faza a fost insa la ora de Sisteme Dinamice (matematica plictisitoare). S-a luat proful de mine si de Petre ca il deranjam. Ma rog, mi s-a parut normal in conditiile in care noi 2 am facut misto de el toata ora, dar mi s-a parut comic faptul ca ne-a spus ca ne-a retinut ca l-am deranjat tot noi orele trecute. Si nici eu, nici Petre nu mai dadusem pe la ora lui de 3 saptamani. :D Ca sa nu mai zic ca in restul orelor sale desenam de obicei si nu faceam galagie. Ma rog… memorie de profesor de matematica, ce sa ceri. M-a amuzat si faptul ca ne ameninta ca nu vom trece examenul. Yeah, right, de parca l-am fi trecut in primul rand :)) La cati de epsiloni si alte simboluri pune el pe tabla… am cam iesit din ecuatie. Am aflat insa cu asta o lectie extrem de importanta legata de matematica. O sa vi-o spun in urmatorul post!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

7 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>