Header image

Tipurile de Don Juani – don Juanul de Hi5

Posted by cedik in aberand cu gratie...

Un alt tip celebru de Don Juan este Don Juanul de HI5. Isi face veacul pe Hi5 (ghiciti de unde ii vine numele :D ) si are la randul sau diverse subspecii.

O prima subspecie ar fi Don Juanomanelarul de Hi5. Don Juanii din aceasta subspecie traiesc in tarile calde si din acest motiv sunt mai bronzati… Pe langa pozele cu ei se gasesc si poze cu artisti celebri precum Gutza si Florin Salam. O alta subspecie este Don Juanocoscodarul de Hi5. Ceva mai deschis la piele, are de obicei poze in care isi expune ochelarii de soare gigantici si freaza de strut. Poarta fie camasi cu gulerul ridicat, fie tricouri albe mulate peste burta. O a treia subspecie este Don Juneneasteroidul de Hi5. Creati pe cale artificiala, acesti Don Juani iau steroizi precum bomboanele de Tic Tac, dupa care isi expun muschii saturati de grasime pe haifaiv. Bineinteles, ar mai fi si subspecia Don Juanobazatului, care pune poze bazate cu prietenii sai bazati sau tot felul de alte increngaturi si subspecii de Don Juani, dar nu o sa imi plictisesc cititorul cu asa ceva.

Existand insa atatea subspecii de Don Juani de Hi5, intre acestia exista o foarte mare concurenta. De obicei, se intrec in numarul de five-uri si de prieteni pentru a  vedea care va cuceri domnita. Se organizeaza chiar adevarate turnee de acest gen in care Don Juanul castigator primeste de la fata drept premiu un comentariu cu sclipici la profil! Hau chiut!

Nu sunt o specie diurna sau nocturna, ci isi fac nevoile cand simt nevoia. In jumatate din timp stau la calculator si dau comentarii la poze iar in cealalta jumatate isi fac poze pe care sa le puna pe Hi5.

Nimeni nu stie insa de unde au aparut acesti don Juani si cum se inmultesc ei… Misterioase sunt caile haifaiv-ului!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

11 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>