Header image

Mesajele de Pasti sau excesul de zel

Posted by cedik in Uncategorized

Sunt sigur ca ati primit azi cu totii o multime de SMS-uri si mai ales de mass-uri. Se pare ca a dat boala in lume si i-a lovit pe toti piosenia… ce sa spun… Ma simt atat de flatat ca ma aflu in lista ta de messenger si ca s-a intamplat ca mesajul tau sa ajunga si la mine. >.>

Bun, ii inteleg pe cei care dau un mass cu urare de Pasti asa… ca sa fie in spiritul sarbatorilor dar totusi… Prietenilor mei le-am urat Paste Fericit separat, fiecaruia in parte. Mi se pare mai de bun simt. Si la fel am procedat si cu SMS-urile. E drept, ca nu am stat nici eu sa le scriu cate un mesaj tuturor celor carora le-am urat Paste Fericit, pentru ca ar fi durat extrem de mult. M-am obosit insa sa le trimit fiecaruia un mesaj cu numele lor… Am compus un mesaj general, dupa care l-am editat si am adaugat numele pentru fiecare in parte. Nu zic ca a fost foarte frumos si ce-am facut eu… dar parca e ceva mai bun.

Ma amuza goana aceasta dupa modele de mass-uri si SMS-uri in perioada Pastelui. Fiecare cauta sa dea un mesaj cat mai special si pompos.. Bullshit, if you ask me! As prefera de 1000 de ori un “Paste Fericit, Bogdan!” decat un lung copy-paste. Apreciez gestul celor care s-au obosit sa ma includa in lista lor de “mass sms” dar parca ar fi fost mai frumos altfel… Nu ma incalzeste cu nimic un mesaj copiat de cine stie unde. Ma incalzeste in schimb faptul ca te-ai obosi sa imi trimiti si mie un mesaj. “Operatiunea” asta nu ar trebui privita ca o povara la care sa trisezi si de care sa scapi cat mai repede… Cei care va simtiti cu musca pe caciula, incercati macar sa faceti ca mine. Nici eu nu sunt sfant, dar macar m-am obosit sa inserez numele fiecaruia in mesaj.

Acum trebuie sa plec sa imi verific telefonul lasat la incarcat… probabil ca mi s-a raspuns la unele din mesajele trimise azi-dimineata. Pana la urmatorul post, va urez tuturor sa aveti parte in continuare de un Paste fericit!

Hristos a inviat!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

5 Responses

 • mai bine de mine ca mi-am spart telefonul de perete, nu? Oricum m-au inebunit si pe mine cu massurile, eu nu dau asa ceva cu urari, probabil la caterinca dar ma rog :))

 • cedik says:

  Eu nu i-as face nimic rau telefonului. Nu de alta, dar pentru mine tine loc si de mp3 player si de video player (in tren). Am vazut primele 2 sezoane din The Simpsons in intregime pe telefon.
  Exceptand “mass”-urile de Paste si Craciun e ok :D

 • Yulobo says:

  Eu nici nu m-am obosit sa dau mass-uri (sau mesaje) XD de ce? le-am zis la “oameni” ( :)) ) cand erau on ce am vrut sa zic si gata XD … Apoi, dupa Paste, am pus un status: “Scuzati ca n-am dat mass de Paste, dar va zic acum “Paste Fericit” xD” … sau ceva de genu’ XD … (Si serios, nu ma simt rau deloc =)) ) … nu m-am chinuit macar sa compun ceva :))

 • cedik says:

  Cred ca solutia ta a fost cea mai buna, Yulobo! ;))

 • Yulobo says:

  Mda xD De ce n-ar fi? =)) Primesc mass-uri in prostie… Si sunt atatea, ca nici nu m-am mai uitat la destinatar (cele off :D ), am apasat – X – si gata =)) )) (nu m-a durut capul) Nu am fost interesata O:-) Oricum, exceptiile se cunosc… Am dat la cine am vrut xDLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>