Site de cacao
Navigand pe net azi, am ajuns din intamplare pe un “site de site”. Site din ala facut de pseudo-webmasteri de tot rahatul… stiti voi, site-uri capcana pentru prosti. Site cu de toate: manele si filme porno mai precis. Pacat de domeniu, ca cyberpunks punct ro nu suna a genul ala de site… Nu pun link catre ei ca au p0rn stuff pe site, si o sa imi prinda rau. De link-ul catre acel site am dat pe anime-club.cn Mda, ce sa zic… inca unul care s-a gandit sa isi faca site anime dar nu vine cu absolut nimic nou. Dar nu despre asta e vorba.
Intrand pe Cyberpunks, vad un link in meniu “Afla Parole Yahoo Messenger “. Cum eu am ceva creier in cap, eram constient ca e teapa, eram insa curios sa vad ce idei tampite mai au astia pe aici. Intru pe o pagina plina de reclame si bannere oripilant de agresive vizual si bag un id de mess de-al meu, sa vad ce imi arata. Ma gandeam ca e un fel de teapa sau cine stie ce… Dau click pe send si uite ce mesaj imi apare:
“ATENTIE: Butonul este inactiv! Pt. a il activa trebuie sa trimiti un Mass pe messenger !
Sistemul permite detectarea automata a massului ! Dupa Aceea butonul este activ si va puteti bucura de parola !”
Am gasit un site unde pot afla parola la cine vreau din lista mea ! Pe http://cyberpunks.ro/parola-mess.html ! Incearca-l ! Dar nu pe mine !
[ Mass - Trimite mai departe
]
Cata vrajeala nesimtita… Daca tipul ala chiar putea sa faca un asemenea site, putea sa il faca astfel incat mass-ul sa poata fi trimis automat direct de pe site-ul sau, prin introducerea id-ului si parolei individului care ar fi pus botul la vrajeala lui.
Imi ies din pepeni cand vad cretini care profita de cretini si mai mari decat ei… Din cauza a astfel de indivizi primesc eu mass-uri cu site-uri false de Politia Animalelor… Si e pacat… Sunt romani care castiga bani seriosi pe net, din afaceri reale dar din cauza a mascarici de genul ala sunt rezultatele Google pline de spam. Oricum, si tipul ala va avea parte de o surpriza ^^ Da chiar… sunt curios daca site-ul ala e vulnerabil la XSS-uri ![]()
[edit]Nu e… site-ul ala e de forma. Nu face absolut nimic, nici macar nu are tag-uri de form. How lame…
lool man dar nu pot intelege cum poate fi cineva asa prost incat sa scrie asta.. sa trimiti mas si afli parola… macar de ar face si ei ceva sa se trimita automat de la tine din lista ca se poate… e prea penal..
ei si tu… la ce te pot astepta de la ei
fac si ei ce cred ca e (ne)inteligent.
Pai si ce va mirati asa ? De parca asta ar fi primul site in care apare asa ceva
Daca faci un site cu tot felul de rahaturi deastea de genul: spart parola la mess+spart Hub de DC+download manele+Google ads=$$$ … parerea mea 
mda… are ceva trafic baiatu’ …
Oare-s singura care rade? xD Ce (ne)interesata sunt eu
Stiu ca-s tepe din prima, nici nu mai chinui sa intru XD … Dar oricum, modul in care ii critici ma da pe spate … xD
Acrono… nu e chiar asa. Cel putin la faza cu download de muzica. Pot ramane foarte usor fara contul de la google adsense, pentru ca asa ceva e ilegal. Ca sa nu mai zic ca nu se castiga atat de bine pe cat ati crede voi.
Yulobo… multumesc!
Daca as avea edit ar fi bine
<
Cu placere >
Omg,sunt atatea situri facute de atatia prosti
Damn,ei cred ca toata populatia romaniei e proasta?~.~
La fel si cu virusii : primesc eu de la un baiat un program si imi spune sa il iau ca e pentru Winamp si apoi scrie BRB.
Eto,norocul meu e ca Winampul s`a stricat si nu l`am luat.Mai tarziu aflu ca e virus ce trimite alti virusi.[evident,creati de roman/i]
Sincer,ce vor ei sa demonstreze prin asta?Ok,ii aplaud, sunt ‘destepti’ dar daca esti atat de destept fa macar ceva constructiv ._.
Gosh,i hate `em. ~.~
Stii care e faza cu genul ala de persoane?
Ei iau virusii ca prostii si pe urma incearca sa te pacaleasca si pe tine, ca asa e romanu’ , nu vrea sa pice singur de fraier. Ce nu intelege el insa e ca tu (un “tu” ipotetic) esti prost doar pentru ca ai avut incredere in el iar el e prost pentru ca… ei bine, pentru ca pur si simplu este