Header image

Care ma ajuta si pe mine?

Posted by cedik in anti-manelistu din mine

Cine e dispus sa ma ajute si pe mine cu un mic experiment? Cu ocazia asta veti intelege si care e faza cu acest post.

Am creat o pagina “despre manele” validata html si care corespunde standardelor SEO. Vreau sa vad daca reusesc sa ajung pe prima pagina la google.ro pentru cautarea de manele. Ar fi foarte dragut daca toti cei care ar cauta “manele” pe google ar da de acel site, nu credeti? Desigur… putem concepe un landing post mai dragut daca vreti.

So… cine vrea sa ma ajute sa puna un link catre acea pagina, preferabil cu numele de Manale, precum in exemplul de mai jos:

Manele

Codul folosit ar fi urmatorul:
<a href="http://manele.gthq.info/manele.html" title="manele">Manele </a>

De ce o fac? Vreau sa testez o teorie. Nu va cer sa puneti link ca sa fac pagerank, reclame nu am pus nici pe acea pagina si nici pe pagina de blog nu am, nu ma intereseaza nici sa fac trafic cu cocalari. Tot ce vreau este sa vad daca experimentul meu va reusi. Iar ca sa fac asta, am nevoie sa am pagina aceea indexata de google cat mai repede si sa aiba si cateva link-uri catre ea, ca sa ii dea Google ceva importanta. Ah! Ar fi atat de tare sa intre cocalarii pe ea :))

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

13 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>