Header image

Cum au aparut cocalarii

Posted by cedik in aberand cu gratie...

Am primit leapsa de la Underground si trebuie sa scriu cum au aparut cocalarii. Hehe, si asa nu am mai scris de mult despre ei asa ca sa incepem.

Descriptio Cocalarie

de Nicholaus Cochalaus

A fost odata ca niciodata, pe vremea cand purta puricele opinci taranesti, un mosneag. Dar mosneagul a murit de batranete peste doar cateva zile asa ca o sa vorbim in schimb despre cum au aparut cocalarii.

A fost tot odata ca niciodata, dar oleaca mai tarziu, un alt purice care adidasi Niki cumparati de la taraba improvizata a vreunui moldovean, muzica straineza. Alde Michael Jackson, Shaggy si alte muzici, cu hituri istorice pe care le fredona tot romanul, precum “Ai laic tu muvi muvi” si “Aimistar bombastic mistar fantastic”. Proaspati scapati de zmeul cel rau, ala de arunca cu buzduganu in sonerie de la parter, romanii se recrea si iei prin discotecile din tara pe muzicile astea de care va zic eu voua. Si era frumos pe atuncea.

Deodata, cand nimeni nu se astepta, au aparut din senin manelele. Nimeni nu stia ce era ele si de unde aparusera. Unii zicea ca le-a adus ecstraterecstrii dar adevarul era altul. A fost odata unu, mic si negru dar care respira normal. Si cand era el mic, cica ar fi pus mana pe un acordeon si o inceput sa cante fara sa fi invatat in viata lui cum se canta la un acordeon. Si minunati de minunea la care tocmai fusesera martori, aia din jurul sau s-au pus in genunchi si i-au zis aluia mic Adrian Copilu Minune. Si cum statea asta intr-o zi si manca gem de prune, se simti deodata cam constipat. Ii cazuse ceva greu la stomac. Asa ca se duse frumusel Copilu Minune la buda. Dupa vreo doua ore, se auzi de acolo un strigat de usurare “Oooooooooooooooooooooooooooooof, viata meaaaaaaaaaaaaaaa !!!111oneone11!” dupa care Copilu Minune iesi din buda cu un ranjet de satisfactie pe chip. Si asa a aparut maneaua pe lume.

Si-au trait fericiti pana la adanci batraneti si eu v-as fi zis povestea asa daca leapsa asta nu ar fi constat in descrierea modului in care au aparut cocalarii, nu maneaua.

Asa ca peste ceva vreme, tot odata ca niciodata, dar mai recent, a inceput si puricele sa se smechereasca, precum tot restul tarii. Auzise si el de teve prin cablu si se uita la MTV. Monkey see, monkey do, spune o vorba inteleapta! Si asa au aparut cocalarii.

La inceput, erau mici si fara coloana vertebrala sau creier. Deci erau nevertebrate. Cu timpul insa le-a crescut sira spinarii, dar creierul ba. Deci acum sunt necerebelate.

Schimbandu-si forma dupa cum batea vantul, aceasta noua forma de viata avea o gramada de infatisari. Unii avea pantofi cu cioc, pantaloni de stofa si purta giaca de trenin pe deasupra. Avea si ochelari de soare si cercel, ca asa avea si actorii prin filme. Altii insa isi tragea tot felul de tunsori ciumege si isi facea parul cu tepi. Dar toti aveau un lucru in comun, pe langa faptul ca era prosti: toti asculta manele. Cu timpul, aceste creaturi au inceput sa se raspandeasca prin tara si sa devina din ce in ce mai influente. Atunci, mai marii acestor creaturi au luat decizia de a se intalni la o bere si a pune la cale viitorul acestei specii.

S-au strans astfel intr-un bar membrii fondatori ai noului curent: Manelev Nikolaevici Manelin, Jo$$ef Barossanievici $talin si Fidel Castratu zis si Cubanezu’ de la nasu’ mare fara numar, fara numar. Si in timpul acestei intalniri secrete de partid, cei trei tovarasi, care erau de fapt membrii de varza ai bancmasoneriei romane, au decis ca noua specie sa isi atribuie numele de “Cock A Latri”. “Cock” a fost ideea lui Manelin, care tot auzea cuvantul asta prin filmele englezesti si credea ca e ceva de bine. “A” a fost ideea lui $talin, pentru ca era singura litera pe care stia sa o scrie, iar “Latri” era numele de alint a primei gagici din viata lui Fidel Cubanezu, Maria Ioana Campioana sau Latrina. Latri, mai pe scurt. Insa cum Cock A Latri era prea greu de pronuntat pentru cock a latri-ul de rand, s-a transformat in cocalar. Astazi, originea acestui cuvant poate fi gasite doar in analele cockalatriene.

An dupa an, curentul a inceput sa creasca si prinda amploare iar cocalarii s-au inmultit fara numar, fara numar. S-au modernizat si ei cu timpul dar povestea lor se opreste aici pentru nenorocitii aia de cocalari au omorat puricele pe motiv ca era roacher emoid! Mama lor de cocalari! X(

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

12 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>