Header image

Un troller

Posted by cedik in Uncategorized

Nu pun link direct dar povestea poate fi gasita aici.
O sa fiu scurt si la obiect pentru ca nu am foarte mult timp.
Intrebarea mea e urmatoarea: E chiar atat de greu sa iti dai seama ca blogul ala e facut la misto?
Ma amuza cati oameni s-au aratat indignati. :))

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

10 Responses

 • ady_x says:

  Poate au si ei chef de cearta…:))

 • ipo says:

  Nici eu n-am timp mult, sorry: si daca e la misto, care e distractia?

 • cedik says:

  Hai sa dau detalii, ca asa e frumos.
  Partea I: Motivele
  Traficul imens pe care l-a obtinut si atentia de care se bucura. E pe locul 1 pe wordpress. Asta inseamna ceva. Trollerii sunt oameni carora le place sa faca scandal. Stiu pentru ca sunt si eu unul. M-am dus odata pe forumul coolgirl si am pozat in fana Tokyo Hotel dar asta e alta poveste. Motive ar fi destule iar distractia… se vede ca nu ai facut trolling. Sunt convins ca el se amuza pe seama tuturor celor care se agita pe blogul sau :))
  Partea a II-a: ce da de banuit:
  1. Blogroll-ul: Zoso si Visurat. Visurat e antimanelist declarat. Ai spus-o si tu pe blogul trollerului, zoso da bine pentru trafic dar visurat chiar nu avea rost. Manelistii nu sunt tocmai genul de persoane care sa frecventeze acele bloguri. Mai degraba punea link-uri catre site-uri de download de manele.
  2. Limbajul: e fortat. Cand stie sa vorbeasca corect, cand uita cratimele, cand are un vocabular dezvoltat cand baga taranisme/regionalisme. Ca sa nu mai zic de faza cu “rocari”. O persoana care vorbeste de “rocari” nu ar stii sa lege 2 cuvinte, daramite sa scrie ce si cum a scris el pe blog.
  3. Tag-urile sunt dubioase. Sunt facute pentru trafic. Tipul stie ce stie si nu a aplicat nici “strategiile clasice” de “SEO” pe care le aplica manelarii pe site-urile lor.
  4.”Si cocalar nu sunt, ca n-am hi5 cu poze cu cureaua dg la vedere.” Observa cineva o urma de ironie pe aici?

  Oricum, mai are rost sa continui? Tipul e troller, blog-ul e facut la misto. O spune alt troller. Spartan Nigra, care e mai troller ca mine, poate sa certifice si el.

 • cedik says:

  Pericolul Anime a fost un alt blog similar.
  Cititi primul post de pe site, cel cu care se inchide “pravalia”, ca sa vedeti cum gandeste un troller.

 • Acrono says:

  O fi el la misto, dar i-a reusit din plin ! Mie imi place mult blogul ! Pana la urma, spune “un adevar incomod”… :)

 • cedik says:

  Ce adevar incomod?
  Poate ca daca as vedea un blog scris de un manelist cult, care sa demonstreze ca are ceva in cap desi asculta manele, o sa cred si eu ca e vorba despre un “adevar” incomod”.

 • cedik says:

  http://maneledevis.wordpress.com/ sau “Ghici cine a avut dreptate?”
  Ce e ciudat e ca desi m-am straduit sa fac lumea sa inteleaga, prostii tot ii dadeau inainte cu injuraturile. Tipu’ cu blogu a demonstrat ce a avut de demonstrat: ca “internautii” romani sunt cam prosti. E trist ca sunt atat de multe persoane care se vor inteligente si pun botu’ la asa o vrajeala.
  Ce usor este sa manipulezi oamenii…

 • ady_x says:

  tipu’ si-a atins “scopu”… si il doare undeva ca astia il injura… el doarme la fel de bine si daca il injurati si daca nu…:-??

 • cedik says:

  Ma amuza sa vad cati fac acum pe desteptii “pe mine nu m-ai manipulat, eu m-am prins de prima data” sau spun ca “ala nu e experiment social, esti prost, nu ai demonstrat nimic”.
  Chiar si dupa ce totul s-a terminat, fraierii tot isi dau in petec :))

 • Pingback: Cedik was here :PLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>