Header image

Carmen Harra – Carmen Hara

Posted by cedik in Uncategorized

Imi spune Petre de o faza tare pe blogul lui TheBes7, cu o tipa Carmen Hara, sau Carmen Harra dupa cum am inteles ca se scrie corect, care din cate am inteles ar fi o ghicitoare, sau asa ceva, care ar fi venit la OTV sa descopere misterul din spatele disparitiei Elodiei, stiti voi, Elodia aia care e mai cautata decat comoara piratului Barba Neagra. Postul facut de TheBes7 e acesta, insa omu’ mi-a sters un comentariu, asa ca m-am enervat si am decis sa imi fac singur dreptate!

Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe Dan Diaconescu, un foarte bun prieten de-al meu, patron al OTV si prieten din copilaria cu Elodia (de altfel, acesta este si motivul pentru care se tot strofoca atat sa o gaseasca) si i-am cerut mai multe detalii despre aceasta Carmen Hara sau Carmen Harra. Mi s-a transmis ca ar fi o ghicitoare cu un real talent, fiind adevarata nepoata a mamei Omida! Asa ca l-am rugat pe Dan Diaconescu sa imi dea si mie numarul lui Carmen Hara, sa vorbesc si eu putin cu ea. Am discutat cu ea la telefon o ora, dupa care i-am dat intalnire in centru.

Carmen Harra sau Carmen Hara a ajuns la locul stabilit fara sa intarzie si a dat dovada de foarte mult bun simt, asa ca m-am decis sa o rog frumos sa scrie pe blogul meu si sa le ghiceasca in viitor tuturor celor care sunt interesati.

Asa ca ce mai asteptati? Lasati un comentariu si faimoasa Carmen Hara, pe numele ei real Carmen Harra, va va ghici viitorul, pe gratis!

Si in inchiere, cateva cuvinte de la Carmen Hara insasi:

carmen hara carmen harraaDragi cititori ai lui Cedik, ma bucur sa va anunt ca in urma unor tratative purtate cu el, am decis sa le ghicesc on-line tuturor celor ce lasa un comentariu la acest blog! Totul pe gratis!

Asa ca nu mai asteptati! Intrati in direct cu Carmen Hara!

[later edit]Baaaaaaaaa! Sunteti prosti??? Nu vedeti ca postul asta a fost scris la misto? Nu va mai chinuiti sa lasati comment-uri, ca le-am inchis! Au ajuns oamenii sa imi lase comentarii si pe alte pagini, in speranta ca vor intra in legatura cu aceasta tipa, care ghiciti ce? NU ARE PUTERI. Grow up, people and remember: INTERNET IS SERIOUS FUCKING BUSINESS! si “Nu tot ce se gaseste pe Google e pe bune!”!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

70 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>