Header image

Concursul Naţional de IT

Posted by cedik in Uncategorized

La rugamintea lui Radu Dinca, postez acest articol si pe blogul meu, poate se gaseste cineva interesat.

Grupul Elevilor Pasionaţi de IT (GREP-IT) organizează, în perioada 10– 13 septembrie a.c., la Botoşani, cea de-a treia ediţie a Concursului Naţional de Creaţie şi Dezvoltare IT, primul concurs organizat în totalitate “de tineri, pentru tineri”, fără implicarea vreunui cadru didactic sau a vreunei instituţii de învăţământ. Concursul reprezintă o oportunitate de învăţare şi de schimb de experienţă pentru elevii pasionaţi de IT.

Pentru ediţia din septembrie au fost anunţate cinci categorii competiţionale:

– Design şi dezvoltare web
– Software utilitar
– Software educational
– Tehnologii mobile
– Media

GrepIT este o iniţiativă dedicată dezvoltării competenţelor elevilor pasionaţi de calculatoare, prin simularea unui mediu competiţional dar şi colaborativ, provocator şi fascinant, similar cu domeniul IT din secolul XXI. Competenţele pentru Societatea Informaţională îşi găsesc astfel un creuzet ideal pentru formare, iar aplicaţiile dezvoltate de către participanţi pot constitui startul pentru progresele semnificative în domeniul IT din următorul deceniu.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la email:

contact@grepit.info şi telefon:0747164414.

Succes şi spor la lucru!

Dacă doriţi să ajutaţi la promovarea acestui eveniment, vă rugăm să accesaţi pagina

www.grepit.info/promo.html.

P.S. Aparent, eu nu am voie sa particip, pentru ca sunt student, dar daca vrea cineva, poate sa participe in numele meu si facem 50-50 premiul :-"

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

8 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>