Header image

Romania

Posted by cedik in Uncategorized

Sunt plecat de ieri dimineata, ma intorc maine, iar acum tastez de la calculatorul surorii mele, deci nu am timp de posturi lungi.

Vroiam doar sa va zic ceva super tare despre Politia Romana.

Am fost ieri in Buzau, sa imi scot cazierul, pentru ca acolo m-am nascut. Ajuns acolo unde trebuia, totul a mers mai mult sau mai putin ca pe roate. Sectia era aerisita, fara agolmeratie, daca vroiai sa platesti taxa pentru eliberarea cazierului in regim de urgenta ghiseul era tot in aceasi cladire, nu ca la Ploiesti unde m-am dus sa scot prima data cazierul, mi-au zis ca taxa trebuie platita la trezorerie care era fix in partea celalta a orasului… pana m-am dus si m-am intors, deja coada se largise atat de mult incat nu mai aveam sanse sa ajung la ghiseu pana la ora de inchidere, asa ca m-am enervat si am plecat. Experienta din Buzau mi-a lasat insa o impresie buna pana cand…

Sa vedem… Pe data de 11 noiembrie 2006 mi-am schimbat buletinul de Buzau cu altul de Ploiesti. Ieri, pe data de 18 iulie 2008 am aflat cu stupoare ca ei inca nu au trecut informatia asta in toata baza lor de date si eu apaream inca pe vechea adresa. Nici nu au trecut aproape doi ani… Vai de capul lor!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

15 Responses

 • Polix says:

  Tare nenica! Romania ce sa-i faci!

 • Yulobo says:

  :|
  WTF? No comments, really ._. [This means I’m still alive :)) I didn’t die xD]

 • ce pretentii sa ai? doar sunt politisti.. sau cum le-am zis eu intr-un comentariu pe gazeta de olt (care a ajuns si in primarie), sunt niste incompetenti.. am criticat si primarul, deaia a ajuns in primarie :))

 • asiiks says:

  totusi nu doar in Romania exista incompetenti…doar ca noi ne aflam pe primul loc la asa ceva:)) …welcome back yulobo!

 • cedik says:

  @Polix: Ce bine ar fi daca am avea si noi o tarisoara ceva mai normala…
  @Yulobo: Bine ai revenit, ti s-a simtit lipsa >:D<
  @Underground: Eu cu politistii, tu cu Electrica din cate am citit pe blogul tau. Amandoi suntem recunscatori ca traim aici, asa e?
  @Asiiks: Aici e mai grav. Nu vorbim despre incompetenta unor indivizi, ci a unui intreg sistem. Schimbarea domiciliului nu e ceva atat de neglijabil.

 • asiiks says:

  mda, asta e Romania…sunt atat de multe de zis pe tema asta incat mai bine nu mai spun nimic…sper doar ca intr-un final se vor schimba lucrurile si la noi….si ce e mai important, sper sa traiesc pana atunci:))

 • Deea says:

  Pentru ca stau cu chirie am viza de flotant pe adresa matusii ca sa imi pot primi corespondenta.Cand am fost sa votez acum 1 an parca,ma trimiteau la sectia de votare care apartine strazii de la adresa veche,pentru ca politia nu a catadicsit sa treaca in registre noul domiciliu de 3 ani de zile. :-j

  Nu ma mai mira nimic in sensul asta :D

 • cred ca cei de la conducerea electrica mi-au citit blogul ca nu am mai avut azi probleme cu curentul, mai rau e de tine cedik ca politistii nu stiu sa citeasca =))

 • Dar nu este vina romaniei, ci a functionarilor de aici.
  Apropo, asta pentru cei care vorbesc de politisti, nu ei modificau acele date, tot functionarii o faceau (deci politistii n-au nicio vina).

 • cedik says:

  @Deea: @-) Tu chiar te-ai obosit sa mergi sa iti iei cartea de alegator?
  @Underground: =)) Bine spus :)) La asta nu m-am gandit.
  @Fabi: Citez “Vroiam doar sa va zic ceva super tare despre Politia Romana”
  Functionarii aia tot din Politia Romana fac parte.

 • Deea says:

  Nope,nu am carte de alegator.Ca orice cetatean am vrut si eu sa votez cu “buleftinu” :))

 • cedik says:

  Aaa… asa am si eu buletin.
  Credeam ca ai facut un drum pana la sectia de politie sa ridici chestia aia.

 • Yulobo says:

  o.o
  @cedik
  Thanks, but :-s chiar? O.O wow :))
  @asiiks
  Pana pe 10… T^T mai e mult :-?
  Si… altceva, la adresa comentariilor xD
  Chestia aia are si mama =)) Dar a spus ca doar cu buletinul se voteaza, nu se mai pune pe aia… Deci pierdeti vremea daca o ridicati :D

 • Lotte says:

  am mai auzit dinastea… :)) =))

 • cedik says:

  @Lotte: din nefericire…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>