Header image

Si Brutal/Death/Black metalul poate fi amuzant

Posted by cedik in anti-manelistu din mine

Banuiesc ca printre cititorii mei se numara persoane care au auzit de genuri precum Death, Black sau chiar Brutal Death Metal. Daca nu ati auzit de aceste genuri muzicale, ati auzit macar cu siguranta de formatii rock (metal) care canta precum, vorba unei prietena, porcii la jir!

Sunt genuri de muzica ce se remarca printr-un nivel ridicat de zgomot si versuri ce incearca sa te oripileze (nu cred ca vreti sa dau exemple). Nu va faceti griji, nu agreez aceste genuri de “muzica” nici eu, insa in urma unor incursiuni pe Youtube am descoperit ca pot fi si amuzante, prin asocierea in contrast cu clipuri video inofensive.

Totul a pornit cu acest clip… A-one and a-two and a-chicka booma chick! Ernie and Bert go brutal!!! E amuzant doar la inceput, dupa care devine prea repetiv.

Un alt exemplu de videoclip de acest gen ar fi clipul formatiei “Hub’n Bub’n“, o formatie de ultra brutal death metal! Realizat pe un principiu similar, e ceva mai divers.

Avem si parodii ale unor piese celebre. Formatia Ten Masked Men s-a specializat chiar in producerea a astfel de piese, preferata mea fiind parodia piesei lui Justin Timberlake, Cry me a river (piese care imi place si in original :P ).

Cu putin noroc, aceste clipuri v-au facut sa zambiti. Pe cele mai tari insa le-am pastrat pentru marele final! Banuiesc ca sunteti cu totii familiarizati cu muzica negrilor din state si cu stilul lor de dans, nu? Banuiesc ca ati fost in unele cazuri impresionati de miscarile lor de dans si ati incercat sa le imitati… Dar nu cred ca v-ati fi asteptat la asa ceva (avertisment: eu am murit ras vizionandu-le =)) ):

Black People Death Metal – partea 1

Black People Death Metal – partea a 2-a

Ce spuneti? :-" Nu-i asa ca si Death metalul poate fi amuzant? Iar daca tot nu sunteti convinsi… Urmariti macar acest clip. Sa zicem doar ca este exact opusul a ceea ce ati vizionat pana acum. Rape the limbless cadaveeeeeeers =)) )))

P.S. Asta de aici e de departe cel mai criminal! Trebuie doar sa treceti de primul minut, ca pe urma incepe distractia! Cradle of Filth si manelele

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>