Header image

Cel mai tare post al tuturor timpurilor

Posted by cedik in Uncategorized

Am vorbit despre el intr-un post precedent… Am promis multe (cirese confiate, id-ul de messenger al lui Dumnezeu, cum se pot evita navele vogonilor cand faci autostopul etc.) si m-am tinut de cuvant. Mi-a luat mult sa il scriu, de aceea nici nu am mai postat pe blog recent. Am muncit la el non-stop, m-am documentat si am angajat si vreo cativa indieni sa imi faca treburile murdare, am scapat si din 10… o secunda sa feresc capul…. 11 tentative de asasinat dar am reusit!

DA! E aici! Am reusit sa scriu cel mai tare post al tuturor timpurilor!!! Citindu-l veti capata tinerete fara de baston si viata fara de cocalari precum veti afla si toate secretele universului. Atentie insa, cum nu sunt un tip foarte amabil, nu vreau sa impart acest post cu toti prostii… Nu am chef ca toti imbecilii si cretinii sa il citeasca si sa fie iluminati. Vreau ca doar cei alesi sa il poata citi! Vreau doar ca oamenii de calitate si superiori sa se poata bucura de cel mai tare post al tuturor timpurilor. Asa ca am recurs la cunostintele mele de programare si am reusit sa codez un plugin care iti citeste inteligenta prin intermediul monitorului si al mouse-ului si nu afiseaza postul decat persoanelor destepte. Restul vor vedea doar aceste cuvinte urmate de un lung spatiu alb. Asa ca da… daca nu vedeti postul intrati in panica, pentru ca asta inseamna ca veti muri sigur in 2012 si ca nu aveti ceea ce va trebuie pentru a putea face parte din cei alesi.

Prin urmare, fara sa mai trag de timp, ceea ce ati asteptat cu totii…

Cel mai tare post al tuturor timpurilor!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sfarsit!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

25 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>