Header image

Cocalariana v1.5

Posted by cedik in Uncategorized

Daca tot trec printr-o lipsa acuta de inspiratie in materie de posturi interesante pe blog, am zis ca macar sa mai mesteresc putin pe la alte chestii care nu necesita chiar atat de mult talent “artistic”.

Drept urmare, va prezint Cocalariana Name Generator versiunea 1.5.

Chestii plictisitoare:

Noua versiune foloseste vectorii (array) in loc de case-uri ca in versiunea precedenta (switch – case). Asta o face mai usor de “imbogatit” din punct de vedere al continutului.

Chestii mai putin plictisitoare

Fiecare dintre cele doua sexe (sexul slab si sexul gras) are la dispozitie cate 50 de variante posibile de titluri. Deasemenea, exista o sansa foarte mare sa primiti si un “prefix” pe langa titlul de manelar. Nu in ultimul rand, partea de rescriere a numelui a primit si ea cateva variante noi!

O sa lansez (sper) zilele astea si versiunea 2.0, o versiune ce va fi net superioara acesteia, si va avea pe langa un design nou si mult mai multe optiuni.

Cu stima si respect,

Bazatul de |30g|)@n|\| |3oocoor tata lor

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

22 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>