Header image

Hi5 e mic copil

Posted by cedik in anti-manelistu din mine

Hi5 nu mai e de mult la moda ca sursa de amuzament, a cam expirat… Dupa aparitia unor site-uri precum cocalari.com sau pitzipoanca.org, multi au blocat accesul la profilul meu. Dar o persoana inventiva si plina de resurse ca mine gaseste foarte usor alta sursa de rasete.

Verificam azi statisticile pentru Zup si m-am uitat de curiozitate ce trafic are wta.ro (fostul statistics.ro). Tot de curiozitate am dat la ultimii refereri si din lipsa de ocupatie am dat click pe acele link-uri. Lasand la o parte site-urile de duzina de pe subdomenii de tot rasul, am dat de un site super tare. Nu am mai ras atat de mult de pe vremurile cand cocalari.com era amuzant.

Dar hai mai bine sa nu va mai tin in suspans si sa trec direct la partea amuzanta. In primul rand, site-ul de care vorbesc este idmessenger.ro, un site cu id-uri de mess. Banuiesc ca va puteti da si singuri seama ce fel de “babuini si urangutance” isi fac cont pe astfel de site-uri, nu? Eu va prezint doar cateva specimene, care mi-au atras atentia in mod deosebit.

Primul ar fi acest individ. Cica l-ar chema Florin dar are fata de Gheorghe. Lasand la o parte poza ridicola a individului, din care tot ce lipseste este o sapa si o cazma, cea mai amuzanta este descrierea pe care si-o face.

descriere: sant un baiat frumosa si sexy va astept pe id meu de mes ok ms poop dulce florin sant un baiat sexy si dulce:D :D :X :X :) :) nu com de cat pe id de mes bafta :D :D :X :X :) :)

Uh, oh, cineva aici de fata tocmai a violat limba romana, saraca… Lasand la o parte faptul ca individul vorbeste in emoticonuri, exagerez oare daca spun ca tipul are fata de taran?

Mai departe, avem un pedofil. Tipul asta are 37 de ani si incearca sa agate lumea pe mess (“arat bine…..caut fete dragute”)? Da-o Dumnezeului de treaba, ce fel de individ se tine de astfel de lucruri la o asemenea varsta? Stiti ce ar fi comic? Ca nea Don Juan de acolo sa locuiasca inca cu parintii… s-au mai vazut cazuri.

Acestor doi indivizi le face lipeala un Copidon autohton, care se crede si “Dragutz”. Mah, tu ori ne minti?

Ar mai fi si pokemonu‘ asta pe aici, dar in afara de fata nu prea se remarca prin prostie. Da nu-i nimic, are timp sa creasca.

In topul indivizilor penali se numara si umflatelul acesta. Se crede “baiat de gask si frumos” si are ca atare id-ul alycu_mumos_boy. Eu as zice ca are mai degraba fata de baiat de gasca, gasca as in the bird that goes “gaaah!”. Ceva imi spune ca mancarea lui preferata se gaseste la McDonalds…..

Observ ca sunt o gramada de pokemoni, digimoni si alte natii de creaturi pe acolo. Pushtulica asta, la 14 ani, ne spune despre el ca “poi imi flac fetele sa beau shi sa dorm”. Trist… dar nu la fel de trist ca GFXeru’ asta… Ghiciti ce id are? vagabont_cu_3_femei (mama, sora si bunica)

Si ca sa fiu si misogin, sa pun si doua fete, asa ca de incheiere… doua moniki, una mai mumoasa ca alta. Ma rog, prima monik e doar “frumusik” desi eu as afirma exact contrariul dar in fine… Nu e vina ei ca are fata de shtrumf. In schimb asta e amuzanta… Nu e o crima sa ai niste kilograme in plus (ok, mai mult decat “niste” kilograme in plus) dar nu e frumos sa iti afisezi corpul in astfel de ipostaze. E de prost gras… gust, pardon! E amuzanta in schimb descrierea facuta de aceasta domnisorica de 16 ani: “ochi verzi spre albastry…..par cret….etc” Deci are ochi, par si altele, nu tocmai importante. Ahamz… am inteles…

Care ar fi o concluzie, asa de incheiere? Daca stii unde sa cauti, gasesti destule resurse de lolz. Si inca o chestie… Daca esti deja de rasul lumii, ai grija sa nu ajungi si de rasul internetului. After all, Internet is serious bussiness!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

26 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>