Header image

De ce mor oamenii?

Posted by cedik in Pe mess

S-a realizat recent un studiu privind principalele cauze ale deceselor din ultimii 3 ani. Ca de obicei, cauze precum tutunul, alcoolul, accidentele auto sau grija altuia au dominat iarasi clasamentul. Nimic nou sau iesit din comun pana acum.

Ceea ce a diferentiat insa acest nou clasament de precedentele a fost aparitia unui nou “criminal”, ceva ce nimeni nu ar fi crezut ca poate provoca moartea cuiva. Acest nou concurent din topul cauzelor deceselor este in mod absolut surprinzator mass-ul de messenger.

Numai anul acesta au murit 464.643 de mame ale caror copii nu au dat mai departe mass-urile primite. Si asta nu e tot. Din cauza celebrului mass: “Daca nu citesti acest mesaj vei castiga marele premiu la loto, e adevarat, eu l-am citit si nu am castigat” nici unul dintre utilizatorului celebrului program de Instant Messaging nu a mai castigat la loto de ani buni, si acesta este un lucru demonstrat stiintific. Deasemenea, 1.234.646 persoane au murit injunghiate cu surubelnita de catre Alinutza, fantoma din spatele veceului iar 6.245.868 persoane au murit dupa ce au fost infectate cu rabie de catre un grup de veverite turbate. Acest lucru a facut oamenii de stiinta sa traga un puternic semnal de alarma si sa propuna interzicerea mass-urilor. In doar cateva minute de la lansarea mass-ului cu aceasta stire, 9.267.872 persoane s-au sinucis, din catre 3.768.245 erau emo kizi iar restul cocalari pusi in imposibilitatea de a isi mai gasi o gagica. S-a descoperit pe aceasta cale si de ce manelistii sunt atat de nesimtiti. Se pare ca “prostul moare de grija altuia” asa ca in cazul lor a intrat in functiune instinctul de auto-conservare.

[later edit]S-a descoperit o noua prezicere in cartile lui Nostradamus legata de Sfarsitul Lumii:

“Si atunci alynutza_squmpik a zis “DAca nu day may departe ma$$ul AsTa vine sfarshitu’ lumii [MaSs] skz celor q DND dA nU vReAu Sa viNa sfarSHITu LuMii” caci scrie si in cartea lui Iod, versetul 14: “Daca altii sunt prosti, eu de ce sa ma las mai prejos?” iar Cedik a primit mass-ul si a dat in schimb un ignore. Si atunci lumea se va sfarsi si pieri-vom cu totii inecati de ploi de pucioasa si fulgere scaparate de Sfantul Ilie”

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

18 Responses

 • ady_x says:

  Cand am citit titlul chiar m-am speriat.. credeam ca ti-ai pierdut de tot inspiratia si stilul caracteristic… dar m-am linistit apoi…

 • Danielu says:

  mai eu nu va inteleg. De obicei astia care dau mass-urile astea dau 50 de mass-uri pe zi. Totusi cum de ii aveti in lista. De unde tot primiti astfel de mass-uri. Am si eu o groaza de persoane in lista de pe toate cacaturile de forumuri/travian alte porcarii. Sa zicem ca 30% ii cunosc, dar nu da nimeni mass-uri toata ziua din care sa mai am si ce selecta. Mai sunt niste tampiti cu link exchange si cacaturi dar na e vina mea ca ii tin in lista. Dar din asta apocaliptice nu primesc deloc.
  Bogdane bogdane nu mai fa schimb de liste de mess :))

 • cedik says:

  @Ady: :)) Multumesc
  @Danielu: Ce te face sa crezi ca eu mai am o astfel de lista? Aveam inainte insa acum dau delete+ignore la primul mass. Plus ca nu eu am facut schimb de liste ci multi … indivizi care ma aveau in lista.
  Ca sa nu mai zic ca nu am ce selecta, astfel de mass-uri sunt clasice :))

 • Yulobo says:

  xD
  Well, lucky me: I don’t read them :> [I mean it =)) ]
  Si uite de ce nu am murit pana acum ;))
  Hei, tu ti-ai angajat un terminator din viitor sa te angajeze… Ah, ce am uitat T__T Normal ca tu nu vei muri din cauza efectelor mass-urilor …
  =))

 • Deea says:

  A trecut, n-am murit acum sa ne veselim ca pana in octombrie mai avem putin si iar dam coltul :-ss …tind sa cred ca stramosul romanului a fost pisica :)) .

 • Mina says:

  am crezut ca e ceva serios apoi am realizat la ce folder se afla si miam dat seama… =)) am ras cu lacrimi… =)) oricume tare tare faza…

  acum pe bune… de ce dracu dau oamenii massuri? e un lucru pe care nul pot intelege… sau oare noi suntem prea prosti pentru a intelege acest fenomen complex? :-?

  poate vom afla intro zi cu soare =))

 • Florian says:

  La inceput credeam ca e o chestie grava. Dar apoi m-am linistit. :))

 • Yulobo says:

  @Mina
  Poate nu au invatat sa dea dublu click pe fiecare persoana… Sau nu au invatat sa foloseasca ctrl+F =))
  Am auzit din astea >.<

 • cedik says:

  O sa fie chestie grava data viitoare cand pornesc astia reactorul, acum a fost doar repetitie :))
  Pana atunci, pocaiti-va pacatosilor si nu mai dati mass-uri!!

 • Sadness Serenity says:

  Lol aaaa acum am inteles si eu de ce nu mai moare bunica-mea odata, mama n-a primit inca mass-ul ala =)) ))))))))))) Foarte tare :P :))

 • Iusty says:

  Wow, dude, nice to see ya back to your old self again :D Ca şi Ady, credeam că-i vb de altceva, dar m-am liniştit cînd ţi-am văzut atotputernicul umor ;) Keep it up!
  @Danielu: fă tu schimb de liste cu IDul meu secundar, ăla pe care-l pun pe toate forumurile, şi dup-aia o să vezi ce de massuri o să ai :-\ ” Sau mai bine, doar ia 2-3 din lista aia, că nu-s mai mulţi, doar că dau din 5 în 5 minute pe durata cît rămîn pe mess. Cred că o parte din problema cu massurile e că unii intră rar, şi cînd intră vor să fie în centrul atenţiei. Alţii doar atîta ştiu şi nu-i învaţă nimeni să facă altfel…
  Well, nice entry and posts. I look forward for other funny stuff a la Cedik :D

 • cedik says:

  @Danielu: Poti lua si lua si vechiul meu id, dar mai intai sa-i scot pe aia de la ignore de acolo :-\

 • Pingback: Bilanț | Crematoriul lui Marius

 • Mada says:

  o nu…. ma sufoc de ras =)) )
  asta o fi una dintre cele mai precise statistici din ultimii ani=))
  de-a dreptul epic :))Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>