Header image

Azi fac reclama

Posted by cedik in Uncategorized

M-am reintors (iar) dupa ce zilele acestea am fost plecat la tara. Spun iar pentru ca in ultima perioada blogul meu e cam inactiv… fie am fost plecat, fie nu am putut sa scriu nimic. Eh, in fine… sa speram ca o sa imi reintru in ritmul de dinainte.

Oricum, azi fac reclama. Din-aia, nesimtita :))

In primul si primul rand fac reclama noului meu proiect, Lulz Blog. Ok, recunosc, nu e chiar cine stie ce proiect. Pur si simplu primesc sau descoper destul de des imagini amuzante de origini 4chan-istice sau de pe site-uri cu lolcats si simt nevoia sa impart multe dintre ele, mai ales ca pe la noi nu prea a prins asa mult curentul asta. Sau, cel putin, nu prea stiu multi cu ce se mananca. Initial, m-am gandit sa le pun pe blogul asta dar nu stiu… nu prea imi place sa pun aici continut luat din alte parti, decat in cazuri foarte rare. Asa, am facut blogul ala, o sa pun zilnic cateva poze amuzante si gata. Nu e facut in scop comercial sau nimic de genul asta, deci nu ma injurati. So… colectia mea de poze amuzante: lulz.cedik.com

In al doilea rand, ii fac reclama unui prieten, care a deschis primul blog romanesc dedicat motivatoarelor. Nu stiti ce sunt motivatoarele? Va zic doar ca fac parte tot din curentul asta 4chan-istic… Intrati si voi pe acolo, ca sunt explicate lucrurile mai pe larg. Nu e doar un blog cu poze si gata… ;))

Il treilea rand… nu imi fac chiar reclama ci ma dau mare. http://mymovietown.com Asta a fost facut mai mult de test. E un blog cu continut generat artificial si copiat de pe Imdb (uniquefier + movieautomator). Bag frumusel o lista cu titluri de filme de pe Imdb, il setez sa le posteze din 30 in 30 de minute (de ex.) si imi vad de treaba mea. Nici macar nu ma obosesc sa dau copy-paste la review-uri. Si uite ca Google l-a indexat >:) Pe asta ori il vand, ori il pastrez daca iese ceva din AdSense.

Si nu in ultimul rand… ca sa inchei tot in stilul in care am inceput, cine a auzit de rochan.org? E un imageboard romanesc, stil 4chan. Destul de amuzanta sectiunea /b/ Totusi, daca nu ati auzit de 4chan, nu intrati pe acolo :)) Sunt unele lucruri destul de oripilante.

P.S. Am “pe teava” o povestire amuzanta, pe care mi-a spus-o tata. O sa o “transcriu” si pe blog in noaptea asta¬† sau maine. Asta asa… ca sa nu fugiti de pe blog si sa credeti ca nu mai am surse de amuzament. Plus ca nici acum nu v-am zis-o pe-aia cu securistul din tren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

10 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>