Header image

Pentru blogul meu

Posted by cedik in Uncategorized

UPG-ul e în renovare. Fiecare zi acolo e ca un fel de slalom printre găleţi de var şi muncitori murdari. O minunăţie. Ca să nu mai zic de norii de praf care îţi acopera plămânii cu un strat de var la fel de gros precum cel de pe pereţii proaspăt recondiţionaţi. Toate astea contribuie la farmecul aparte pe care îl are facultatea noastră de informatică… Ca şi multe altele de altfel.
Am fost aseară la un concert Iris în pub-ul lui Doroftei, că tot nu mai ieşim din casă de extrem de multă vreme. Mă chemase sor’mea acolo aşa că i-am sunat şi pe Dan şi Sharaf şi ne-am întâlnit acolo. Concert de concert… lumea se călca în picioare, de-abia aveai loc să stai. Rockeri mulţi, nici nu ştiam că există atâţia în Ploieşti. Ce m-a surprins însă au fost teancurile de emoizi ivite pe acolo. Ce-or fi căutând aştia la un concert Iris, habar nu am. Cu ocazia asta am descoperit că e la modă printre fete să poarte o chestie gen pătura pe post de şal. Ultima dată când am văzut un articol vestimentar similar a fost la ţară, purtat de un cal. Dar mă rog… cine sunt eu să mă pun cu moda? Mai suprinzător a fost numărul de cocalari pe acolo. Imaginaţi-vă un tip cu ceafa groasă şi împodobită cu un lanţău nesimţit, tricoul mulat pe burtă şi kilu’ de ger în păr, filmându-l pe Minculescu cu telefonul. A fost straniu rău de tot… încă mă mai gândesc dacă a fost sau nu o halucinaţie.
În fine, revenind la subiect. Am fost aseară în Doroftei pub la concertul Iris şi în dimineaţa asta aşa aveam un chef de cursuri… vaaaaaaaaaaaaaaai, nici nu aveţi idee. Şi aveam şi un orar tare splendid (curs plictisitor – laborator plictisitor – curs plictisitor – laborator plictisitor). Ca să nu mai zic că lucrurile stau în felul urmator: curs la etajul 4, coborât scări muuuuuuuuuulte pâna la parter, la laboratoare, curs la etajul 4 cu urcat de scări multe, coborât la fel de multe scări pâna la parter. Avem un orar atât de inteligent încât la fiecare oră nouă frecăm scările preţ de patru etaje….
Închid sictirit alarma telefonului care tocmai îmi întrerupsese un vis plăcut şi reflectez… să mă duc sau nu la curs? Nu prea mă tenta un curs de Inteligenţă artificială la ora aia, preferam perna. Da hai… şi aşa săptămâna viitoare voi avea încă un curs în plus, că-l fac din două în două săptămâni. Hai să mă duc şi eu acum şi dorm săptămâna viitoare. Mai trag totuşi vreo 30 de minute de moţăială după care mă îmbrac în grabă după o vizită rapidă la baie şi mă îndrept spre facultate.
Ajung la curs, prind un loc în spate, scriu ce scriu şi încep renovările. Se pare că cei de sub noi băteau cuie în tavan. Şi mie mi-era atât de sooooooooooooomn… şi profa era atâââââââââââââââât de plictisitoare iar ăia BUM BUM BUM sub picioarele noastre. Eram în culmea fericirii. Mi-am băgat picioru’n curs şi am început să desenez. Oricum era mai mult teorie, nimic care să-mi necesite atenţia.
După îndelungate chinuri şi bubuituri, se termină şi cursul. Mergem la laborator. Deja, pe la ora aia începuse să mi se facă şi un pic de foame dar de unde timp să mai ajungem şi la magazin? În fine… trece şi laboratorul şi urcăm înapoi la 4, pentru cel mai plictisitor curs din istoria omenirii. Geometrie computaţională şi aplicată… să mă împuşte cineva, vă rog…
Vine profu’, o persoană extrem de aeriană şi stă, ca de obicei, vreo 2-3 minute până nimereşte cheia care trebuie. Ne bagă înăuntru şi începe să predea…
Recapitulăm: una bucată prof incompentent, cu veleităţile pedagogice ale unei cizme de cauciuc, una bucată bormaşină care tot găurea chestii în sala vecina şi una bucată eu, plictisit şi adormit. Profu’ scotea vreo câteva cuvinte indescifrabile gen „bla bla bla chestii plictisitoare BORMAŞINAAAAAAA bla bla bla alte chestii plictisitoare BORMAŞINAAAAA”, mai băga şi pe tablă nişte simboluri la fel de indescifrabile (tipu’ scrie chiar mai urât decât mine) la care mă chioream fără să înţeleg nimic. Concluzia: una bucată oră de Geometrie Computaţională şi Aplicaţii devine jumătate de oră de desen plus jumătate de oră de jucat Doom RPG pe mobil. Oh, şi aici oră are sensul de modul… care modul are câte 100 de minute. Happy happy joy joy.
Ora se termină odată cu bateria telefonului meu şi ne îndreptăm cu toţii către laborator, unde aveam cu acelaşi prof. Vă puteţi imagina cât de entuziasmat eram (deja era 3 şi 10). Începe unu’ să povestească cum l-au aşteptat ei data trecută pe prof preţ de 45 de minute degeaba, iar el a venit şi a plecat fară să zică nimic şi speram şi eu că poate, poate, vom avea şi azi acelaşi noroc.
Şi ghiciţi ce…
Vine profu’, trece pe lângă noi, intră în laborator, îşi ia servieta şi pleacă. Se duce Elly după el să vadă ce face… Se întoarce dupa ceva vreme şi ne spune că l-a urmărit până la semafor, de acolo proful a traversat strada. Ciudat omul… Şi cel mai ciudat e că el ne-a grupat pe toţi în acelaşi laborator, deci el nici măcar nu s-a mirat că săptămâna trecută nici una din cele 4 semigrupe nu a facut nimic cu el… Bine că Petre a fost mai inspirat şi a plecat după primul laborator, nu a mai pierdut timpul degeaba ca alţii…
Ah, şi mâine mă aşteaptă o zi la fel de plictisitoare. Laborator de Medii de dezvoltare a Software-ului, Curs de Comunicare şi Relaţii Umane şi curs de Medii de dezvoltare a Software-ului… Mă gândesc să o contrazic puţin pe profa de la cursul de Comunicare că prea face pe deşteapta deşi are nişte idei tare răsuflate şi eu am redescoperit cât de mult îmi place să contrazic lumea…
Fuck… şi e trecut de 12 jumate, mâine mă trezesc de dimineaţa… Noapte bună, blogule! Mi-ai lipsit…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

12 Responses

 • Yulobo says:

  :)) Somn usor ^^ [aham, pentru azi :D ]

 • asiiks says:

  coincidenta…si in cladirea in care invat eu se fac renovari…zgomotul te face sa-ti iesi din minti… sa mai ai si 3 ore de filozofie(chiar urasc materia asta)…combinatia perfecta…si cu tot ce se mai intampla acum…mi-as dori sa dispar uneori…sau macar sa fiu invizibila…visez cam mult…mai ceva ca vara’miu de 10 ani :))

 • miru be says:

  salutare!
  îngrijorător faptul că facultatea pare a fi aşa cum spui tu.m-am cam speriat când am citit articolul-eu,care abia aştept să termin cu liceul şi să merg şi eu la “cursuri”.
  se pare că e la fel de nasol ca la liceu,nu?(poate chiar mai nasol,din cauza materiilor super-grele).cu toate astea,sper ca la o facultate umanistă să nu fie aceleaşi probleme.
  în altă ordine de idei,mă bucur să-ţi citesc din nou aberaţiile,(apropo:sfat pentru combaterea depresiei-cumpără-ţi un pui de pisică,dacă ai unde să-l ţii),să mai aud şi eu cum e în studenţie,să râd cu gura plină de ciocolată şi să-mi pice din gură,să mi se scurgă pe bărbie iar apoi…-ups!ok,las chestiile scârboase pentru blogul meu .
  la cât mai multe posturi mirobolante!

 • Yulobo says:

  =)) )
  Btw, ghici ce face deasupra noastrea? 8-> Lucreaza >.> T__T Mdeh, tu simti de jos in sus, la scoala, dar eu simt si noaptea =)) [Toata vara a facut asa xD so I got used to it :-?? ]
  Anyway, miru be, tare “chestie scarboasa” =)) de fapt, nu e scarbos deloc xP

 • Byby says:

  Da’ tot nu e mai kul ca liceul meu, ca daca te uiti pe fereastra vezi un dita santul ce-ar putea intrece cu succes Marele Canion.
  Eh, dar oricum iese ceva bun si din incompetenta muncitorilor : n-am avut curent o zi intreaga XD

  Cred ca mai tentanta era perna aia, nee ?

 • Shin says:

  :)) coincidentza ? si in Iasi au inceput escavarile arheologice ! undeva la 10 metri de unde loc eu au distrus trotoarele si in locu lor se casca niste transee demne de WW II ! ce e penal e ca si acu 2 ani au facut aceeashi chestie. si anu trecut din nou.atunci ziceam ca sapa din nou pt ca si`a pierdut ingineru` ceasu` prima data…da acu !? ce mama dracu mai cauta ?

 • No says:

  Alta coincidenta? Si la noi facultatea e in renovare. Cred ca de fapt are legatura cu banii primiti de la studenti…

  Legat de chestia gen patura pe post de sal, ea este purtata si de baieti, nu doar de fete. Desi am vazut ca in ultimul timp nu mai e asa de populara cum era acum un an.

 • Yulobo says:

  Au gasit 4 pietre si au blocat fata halei >.<
  Shin, locuiesti in Iasi? ;))

 • Deea says:

  Eu am fost instigatoarea la chiulul lui Petre :-" =)) .

 • Necro Kid says:

  No…comment… XD

 • andreya says:

  :) Nu lam vazut pana acum pe proful de la GCA, daca e cum zici tu nu cred ca mai dau pe la curs. :DLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>