Header image

Nijikon 2008 – mici impresii

Posted by cedik in Uncategorized

Incep prin a informa lumea ca acum voi posta doar niste mici impresii pentru ca nici vineri si nici sambata nu prea am dormit si am si alergat destul de mult zilele astea. Prin urmare, acum imi este foarte somn. Pe de alta parte, proaspat intors de acolo, parca imi vine putin peste mana sa ma duc direct la somn fara sa spun macar vreo doua cuvinte.

Per total, anul acesta Nijikon a iesit super! Felicitarile mele organizatorilor si tuturor celor care au participat in vreun fel la acest eveniment. S-a vazut ca au depus mult efort si ca si-au dat tot interesul si eu chiar am ramas placut surprins. Desigur, intotdeauna e loc de mai bine, dar din punct de vedere organizatoric a mers mult mai bine decat anul trecut.

Concursul de Cosplay se poate numi un succes. Chiar daca sambata nu l-am prins, cei care au fost de fata mi-au spus destule lucruri astfel incat sa ma faca sa imi doresc sa nu ratez concursul de duminica si bine am facut. Poate ca nu au fost costumele foarte reusite dar cu siguranta prestatia competitorilor a meritat toate aplauzele. Au fost amuzanti si au avut priza de public!

O alta faza dura a fost la concursul de AMV-uri. We got Rickrolled :)) Nu stiu cine a avut ideea, dar a fost tare. Pacat ca nu s-au prins chiar toti :P

Standurile site-urilor au fost bine amenajate, oamenii prietenosi si totul a mers bine. Noi am reusit sa vindem posterele, sa imi recuperez investitia si sa aiba si Shiva un profit iar standul nostru a fost… hmm… sa zicem ca a mers pentru inceput. Data viitoare va fi cu siguranta mult mai bine.

Despre oameni… no comment. Nu acum! M-am reintalnit cu multi prieteni dragi si am si avut ocazia sa cunosc persoane pe care nu le mai vazusem pe viu pana acum. Detalii maine!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

18 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>