Header image

Maine predau

Posted by cedik in Uncategorized

Wish me luck :D

Acum verific planul de lectie conceput in graba iar maine… maine o sa predau unei clase de a 9-a. Din fericire, chiar daca o sa predau singur vor mai fi si Cami si Sefa cu mine, predand si ele in aceasi zi (Cami inainte, la aceeasi clasa, si Sefa dupa mine, la o clasa de a 10-a).

Din cate am observat elevii din Nichita Stanescu desi par cam fitzosi, nu sunt nici foarte nebuni la ora (cel putin nu elevii doamnei Constantin). Acum sa vedem maine ce o sa iasa… E mai rau ca profa nu poate sa asiste, acesta fiind si motivul pentru care vom preda atat de devreme de altfel. Cum dumneai nu prea poate ajunge maine pe la scoala, ii vom tine noi locul. Ea isi gaseste altfel pe cineva care sa ii tina locul iar noi predam acea ora necesara pentru acest semestru.

Acum, sincer sa fiu, ma indoiesc ca o sa ajung eu vreodata profesor, dar daca tot fac modulul asta psihopedagogic gratuit inca din anul I, parca ar fi pacat sa nu il promovez. Nu se stie niciodata cand imi va prinde bine asa ceva, plus ca ceea ce se preda la modulele de psihopedagogie poate fi foarte interesant uneori.

Oricum… clasa a 9-a, boboci… :-j Cat de rau poate sa fie?

Vedem maine… :D

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

9 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>