Header image

Fusei prof pentru o zi…

Posted by cedik in Uncategorized

Cu întârziere descriu şi eu foarte scurta mea experienţă ca profesor (foarte scurtă şi în sensul că s-a nimerit să predau tocmai în ziua cu Balul Bobocilor aşa ca orele au fost de doar 40 de minute).

După un drum cu peripeţii (autobuzul era să intre într-o altă maşină atât la duş cât şi la întors) am ajuns la intrarea în liceu. La intrare, fază dură. Gardianul, genul acela de gardian care gândeşte cu fesul, nu ne întreabă nimic. Păream doar un alt grup de trei elevi (eu, Cami şi Şefa). Când aproape că trecusem de el, spun şi eu politicos: „Bună ziua!”
WAIT! GUARDIAN SENSES… TINGLING… „Ce e cu voi aici?” I-am explicat care era situaţia şi ne-am amuzat copios pe seama lui după ce ne-am îndepărtat puţin. Săracul, se obişnuise cu elevii de aici, şi-a dat seama după faptul că a fost salutat că nu suntem din Nichita. Anyway… să trecem la oile noastre.

Fiind ziua cu balul, au fost destul de mulţi absenţi, iar cei care au venit la oră au cam venit în „rate” aşa că a durat puţin până când ne-am putut face o idee despre ce clasă vom avea pe cap. După ce s-au adunat cu toţii… surpriză placută (pentru mine): vreo trei băieţi şi restul fete. Simpatice şi cuminţi fetiţele, au stat liniştite şi nu au făcut gălăgie, a fost o plăcere să le predai. A fost ciudat faptul că, fiind la o clasă de uman, habar nu avea informatică, inclusiv chestiile de bază din Word aşa că m-am plimbat toată oră de la una la alta, încercând să le arăt cum se fac exerciţiile. Vă jur… fetiţe care te întrebau timide cum se face una şi alta, zâmbindu-ţi drăgălaş şi mulţumindu-ţi sincer pentru ajutor… iar eu mă plimbam de zor de la una la alta, neştiind la care să mă duc prima data… Mă simţeam ca într-un anime de timp harem / ecchi / school life. Ce să mai vorbim.. Great Teacher Cedizuka scria pe mine, la aşa o clasă să tot predai :))

Per total, chiar a fost o experienţă extrem de plăcută şi nu neapărat din cauza elevelor cât din cauza faptului că am putut să fac pe deşteptul în mod legitim :D Dar tot nu m-aş face profesor… prea multă bătaie de cap. Nu se merită, oricât de frumos ar zâmbi elevele de a 9-a…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

11 Responses

 • asiiks says:

  ai avut noroc cu clasa…numai 3 baieti si restul fete :)) ..la mine in clasa tot atatia erau…asa ca eram noi cele care faceau galagie :))
  si ai dreptate, nu se merita sa fii profesor!

 • ToRnAdO says:

  Ai aflat pentru ce vroiam eu sa fiu profesor :))
  Daca ai cunoaste fosta mea clasa , iti zic eu sigur ca nu ai vrea sa fii profesor( daca nu cumva stai cu ochi…doar in partea stanga a clasei , e o poveste lunga…dar plina de fete =)) )…

 • Pingback: Eu cu cine votez? | Pissing people off as a hobby

 • cedik says:

  @Asiiks: Hehe, daca era sa predau la clasa ta cred ca era mai interesant :D
  @Tornado: Daca era o clasa cum era si fosta mea clasa din liceu… in mod cert nu as vrea. M-as multumi cu o clasa ca asta la care am predat daca ar fi totusi neaparat necesat ;;)

 • asiiks says:

  bineinteles ca ar fi fost mai interesant, asa te-as fi cunoscut si eu in persoana :))

 • Rock Bird says:

  Oh well, totul e bine cand se termina cu bine. :))
  Still ai noroc ca nu ai cum sa predai la clasa mea. =)) Desi ar fi foarte interesant. :-?

 • Yulobo says:

  Gosh =)) Rly now, faza cu GTC[O] a fost prea tare =)) [erm, gasit cateva greseli la type ._.]
  And … ;)) Nvmd xP

 • Deea says:

  Si pe vremea cand eram eu in liceu mai veneau studenti care voiau sa faca practica ” pe noi “, dar de obicei la sfarsitul orelor ieseau negrii de nervi :)) .

  Probabil tu ai intimidat boboacele prin cunostintele tale vaste :> .

 • Bouffon says:

  Esti oltean de folosesti perfectul simplu?
  Am dat intamplator de blogul tau…si tot ce am citit pe, scris de tine, mi-a placut foarte mult! Esti bun! Felicitarile mele! Ai reusit in niste articole de cateva randuri sa ma faci sa ma simt acolo in pielea ta, ca “fac pe desteptul in mod legitim” sau la cinematograf.

 • cedik says:

  @asiiks: Exact :)) Nu-i nimic, mai fac practica si pe semestrul 2 :D
  @Maura: Serios? De ce? Plexul stiu deja unde se afla :P
  @Yulobo: Parca as si semana putin cu Eikichi din profil, nu? :))
  @Deea: Ooo da, exact :)) Stiam sa inserez o imagine in Office si sa o redimensionez! Geniu in ale IT-ului scria pe fata mea :>
  @Bouffon: Nu, nu sunt oltean. Am folosit acel timp verbal pentru efect… artistic :D
  Ma bucur ca ti-a placut ce am scris!

 • Yulobo says:

  Da, chiar semeni putin :)) Putin mai mult :| Sa gasesc poza? Well, here I go :3
  http://i267.photobucket.com/albums/ii304/yulobo/e59a61ab.jpg
  Si e tare ca… te cam prinde fat[z]a lui O_O”

  [Daca e nevoie, iti zic si de la ce poza m-am inspirat :)) – banana one =)) ]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>