Header image

Stiu cu cine o sa votez in 2023

Posted by cedik in Uncategorized

La alegerile prezidentiale din 2023 ma voi duce cu mandrie la vot (probabil pentru prima data din viata mea) pentru ca stiu pe cine o sa votez. Stiu si cine o sa castige de altfel…

Unii dintre voi s-ar putea sa il cunoasca pe Fabian. Sau Tickapa. Sau Cicudaf. Sau viitorul presedinte al Romaniei. M-a ajutat pe mine si pe Marina sa punem bazele Animezup si ne-a fost si coleg administrator pana cand s-a retras, din motive personale.

Il stiam drept om cu imaginatie bogata dar nu as fi crezut vreodata ca poate fi in stare de asa ceva. Amatorii pot cumpara de pe eBay, la fantasticul pret de 2300 de dolari o poza cu a autograf a viitorului presedinte.

Citez descrierea de pe eBay:

Photo of the future president of Romania, Cicu Alex-Fabian. Fabian will run for Romanian presidency in 2023 (at the age of 35 years) and will win the election.

The picture made in 1996 and has the size: 22/15 cm.

The buyer will receive a addressing letter signed by the future president.

Stirea despre Fabi a aparut si in ziarul Ring, asa… ca un mic semn ca il asteapta zile de glorie si de faima. Sper sa fie bine cu el la carma tarii. In viitor desigur.

Intr-un interviu exclusiv, acesta a declarat ca nu a primit inca oferte dar ca are cateva planuri in minte. Sa-i uram cu totii succes la viitoarele alegeri! Si sa il votati, da? (vorbesc serios, votati-l, garantez eu pentru el :> e baiat bun, nu ca altii)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

16 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>