Header image

Acu’ un an

Posted by cedik in Uncategorized

Acu’ un an mi-am făcut şi eu blog, ca tot omu’ care se respectă. Sincer să fiu, bloguri am mai avut dar m-am lăsat repede de ele. Nu reuşeam să mă ţin de ele, să postez constant şi alea-alea aşa că le abandonam după ceva vreme. Şi pe urmă am început să scriu. Am avut povestirea aia mamut de pe manga-anime cu “Inuyasha! O viaţa meaaaaa”, o poveste de proporţii epice (cred că merge de un mini-roman, atât de mult am scris la ea), după care am început povestea unui super-erou şi multe alte one shot-uri aşa că m-am decis să îmi fac într-un final un… nu blog, că am avut şi încă am o părere destul de proastă despre aşa zişii “blogări” şi blogosfera lor, ci un site unde să îmi pot posta (capod)operele. Viitor magnat web încă de pe atunci şi cum deţineam deja un domeniu (animezup.com, desigur), mi-am luat şi cedik.info, că tot era la ofertă. Am achiziţionat şi .com-ul între timp dar asta e altă poveste. Şi uite că în timp a început să îmi placă. Nu să am blog, pentru că deşi mă refer la el aşa din convenienţă, prefer să cred că reprezintă altceva, ci să am un locuşor al meu, un fel de jurnal on-line, unde să pot împărtăşi chestii. E frumos, îţi ai gândurile la păstrare într-un loc sigur, mai schimbi o discuţie cu oameni interesanţi din când în când, mai faci un picuţ de trolling, mai râzi de un prost care îţi lasă un comentariu. Eheee…Deviez de la subiect.
S-a făcut un an. Un an cu 320 de posturi şi 4437 de comentarii. Un an în care aproape 35000 de personae mi-au vizitat blog-ul (sau mă rog, IP-uri) (puţin, dacă stau să mă gândesc că zup o să aibă atâţia lunar destul de curând). Un an în care am cunoscut multe persoane interesante prin intermediul acestui blog, chiar dacă doar prin intermediul site-urilor lor similare (i-aş menţiona aici pe musiu Underground şi pe domnişoara Miru Be) şi un an în care mi-am făcut de lucru cu blogu’ asta (teme, plugin-uri, vrăjeli).
Le mulţumesc tuturor celor care au vizitat acest site de-a lungul acelui an, care au citit măcar unul din articole şi le mulţumesc în mod special celor cărora le-a plăcut ce-am scris (aveţi gusturi excelente :)) )
La mulţi ani, blog.cedik.info! Sper să ne auzim şi la anul pe vremea asta.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

11 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>