Header image

Film cu vampiri and stuff

Posted by cedik in Uncategorized

Am reuşit să văd şi eu azi un film azi până la capăt. O performanţă pentru mine, pentru că mă cam plictisesc filmele în ultima vreme. Să zicem că JCVD-ul a fost drăguţ că în rest… am şters o gramadă de filme de pe hard. În fine, nu contează. Să vă zic despre filmul de azi că despre aşa ceva nu aţi mai auzit cu siguranţă.
Totul începe cu vampiri. Good ol’ fashioned vampires. Săracii vampiri, şi-o tot iau în bot de ceva vreme încoace. Au fost bătuţi de Buffy, de Van Hellsing, au fost bătuţi de vârcolaci şi chiar şi de alţi vampiri. Săracii, sunt mai oropsiţi ca negrii. Oricum, în filmul de azi vampirii merseseră prea departe. S-au găsit nemernicii să vâneze toate lesbienele din mirificul oraş Ottawa (ho, că nu e p0rn, perverşilor). Le vânau ca să le ia pielea şi, făcând grefe de piele de lesbiană, să poată ieşi la plimbare în lumina soarelui. Ei vânau lesbienele pentru că lumii nu prea le păsa de ele dar eu cred că şi-au cam luat ţeapă, că lesbienele sunt gay dar deh, treaba lor. Bineînţeles, biserica nu poate tolera aşa ceva pentru că lesbienele, oricât de gay ar fi ele, sunt totuşi creaturi ale Domnului, iar vampirii sunt făpturi subjugate Satanei. Problema e că aceşti vampiri sunt prea puternici, aşa că biserica are nevoie de ajutor. Şi există un singur om la care pot apela. Iar acel om este…. Iisus Hristos!!!1111!!!1!!!1oneone~!!!! Doar filmul se numeşte Jesus Christ Vampire Hunter.
Găsindu-l pe Jesus pe o plaja, botezând o tânără domniţă, preoţii îl pun la curent cu activitatea mârşavilor vampiri şi numai bine sunt atacaţi de aceştia. Cei doi preoţi mor dar Jesus se luptă vitejeşte folosindu-şi cunoştinţele de Kung Fu şi reuşeste să răpună doi dintre vampiri, însă şefa lor scapă. Într-un stil total Van Damme-esc, Jesus îşi încleştează pumnul şi porneşte împotriva vampirilor. De-a lungul unor mirobolante 100 de minute se luptă cu atei, cu vampiri şi primeşte ajutorul lui Santos, un wrestler mexican. Deasemenea, cum pletele şi barba nu prea dădeau bine cu imaginea de războinic, Jesus se tunde la începutul filmului, se bărbiereşte, şi îşi trage doi cercei şmecheri în urechi. E cool, merge pe motocicletă şi se bate mai ceva ca Chuck Norris. În mod paradoxal, filmul nu poate fi considerat ca o insultă la adresa creştinismului (mai ales ca Jesus din film e catolic „If I’m not back in 10 minutes, call the Pope”, îi spune el lui Mary Magnum înainte de a porni în misiune). E într-adevar destul de blasfemiator însă este în acelaşi timp teribil de amuzant. E atât de prost regizat iar actorii sunt atât de teribili (cuvânt folosit cu sens peiorativ în cazul de faţă) încât nu avea cum să nu rezulte un adevărat film cult.
Jesus Christ Vampire Hunter e un film care vă poate face să râdeţi cu lacrimi dacă reuşiţi să treceţi peste dogmele creştine. De altfel, în felul său bizar, se poate spune despre film că promovează creştinismul. E ironic, e o parodie, dar nu face mişto de personajele sale. Jesus din film e un tip cool, prototipul eroului pozitiv care luptă pentru bine şi în plus e şi un erou modern şi de gaşcă. Mie mi-a plăcut filmul şi îl recomand. E foarte simpatic!
Pentru cei interesaţi, un torrent se găseşte pe Demonoid (de unde îl iau eu, pentru „colecţie”), dar poate fi şi vizionat online la acest link: http://watch-movies.net/movies/jesus_christ_vampire_hunter/ Eu aşa am facut :D

Btw, trailer aici:

Sau link catre el daca preferati :P

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

10 Responses

 • Iusty says:

  Wow, I think I’m gonna watch it…

 • Shin says:

  deja la 58% downloadu` :P revin cu un coment sau eventual un post pe blogg dupa ce il vad !
  p.s. : moarte EA !

 • Amy says:

  L`am pus si pe DVD ,so I can enjoy this weekend pe unde ma duc.

 • Maura says:

  Hmm, I think I know what I’m gonna watch next. :3

 • Byby says:

  Si eu sunt singura care atunci cand a auzit de lesbine s-a gandit la porn ? :))
  Asta ar trebui sa-mi dea de gandit. T^T
  Anyway, cred c-o sa ma uit si eu la el, din moment ce e asa funny. – motiv nou sa nu-mi fac temele xD –

  Si Twilight nu e gay :-L – tare sunt curioasa ce-ai putea scrie de Twilight, DACA l-ai VEDEA !! -

 • Yulobo says:

  ._. Damn speechless >.<
  Vezi ca mie imi apare alb in loc de trailer .__.

 • cedik says:

  @Yulobo: S-ar putea sa fie de la plugin-uri pentru clipuri de youtube.. oricum am pus link catre trailer.
  @Byby: Twilight E gay :P
  @everyone else: So…? L-a mai vazut cineva? Sunt curios daca aveti vreo parere despre Jesus Christ Vampire Hunter :))

 • Lorelei says:

  Daca-ti zic ca acum 20 de minute rugam lumea sa-mi sugereze un film pe care sa-l pot viziona si eu ma crezi? ;;) .Uite c-am sa ma uit eu si apoi vedem daca te contrazic sau nu :-\

 • cedik says:

  Chiar sunt curioasa ce impresie iti va lasa :-?
  Mie mi s-a parut amuzant dar poate nu au toti simtul umorului pe care il am eu.

 • GreenTea says:

  Ma gandesc in clipa asta daca sa rad sau sa plang la filmul asta. Inainte sa-l vad. Cu siguranta nenea ala de pe Trinitas TV ar fi fost impotriva, spunand ceva de genul “va sunt manipulate mintile de secte in care se gasesc si regizori de film” …bleak..

  Apropo de alte minunatii in voga..

  @Byby: Twilight… Un vampir drop-dead-gorgeous (vi se pare familiar?), sclipicios si VEGETARIAN… se indragosteste de o tipa aparent plictisitoare… ea la randu-i se indragosteste cu surle si trambite de el, intra in conflict cu lupi/varcolaci (bar de negri?!), el o salveaza. se cunosc mai bine. e atacata de niste smecherasi prin suburbii. iar o salveaza. de a doua zi sunt iubiti. tot liceul cu ochii scosi din orbite (nu-i asa ca simtiti placerea de a-i vedea pe aia cum se mira?). again.. o salveaza de cate ori se impiedica (chiar daca ai fi pus-o sa mearga pe o suprafata perfect plana, ea ar fi gasit ceva de care sa se impiedice)..e atacata de alti vampiri de data asta non-vegetarieni. culmea! iar e salvata. de asta data asta eroina e ranita (mai toarna un “kill” de zahar, sa mearga la suflet). tragedie si tam-tam. se recupereaza, apoi vrea sa moara sa fie cu el pentru totdeauna. el nu vrea pentru ca o iubeste. (ca deh..n-ar fi palpitant altfel). se pupa in bot foaarte romantic. the end.

  Un fel de… cum sa ii spun… poveste de adormit fetite care cred in dragoste science-fiction. Iar acum toate fetitele imbujorate care n-au avut parte inca de first kiss o sa isi lase noaptea ferestruica deschisa, in speranta ca vreun bloodsucker cu mult sarm o sa le priveasca cum dorm in toate pozitiile, jumatate jos din pat, cu parul ciufulit, sforaind adanc, cu respiratia puturoasa si strigandu-l pe Edward Cullen prin somn… foarte creativ.

  Cartea…ceva mai buna decat filmul, dar aceeasi siroparie gretoasa la care n-ai nevoie sa gandesti. Inspirata am fost sa citesc in varianta originala, luata de pe odc… nu mi-a placut si nu o recomand pentru cei care vor sa si ramana cu ceva folositor spiritului literar.

  Dau si un quote: “SIDA literaturii universale”

  Alte filme/carti crappy mai stiti? Ar merge de minune un top al lor, cedik :) sa nu-si mai iroseasca amatorii banii.. cum ii vezi prin tramvai citind absorbiti, nu uitand sa lase si la vedere coperta..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>