Header image

De pasti

Posted by cedik in Uncategorized

Fie ca această sărbătoare să vă…

În această zi luminată de…

Iepuraşul cel poznaş…

…fi’v-ar să vă fie.

Ştiu că unii se chinuie să aleagă un mesaj cât mai pompos, cât mai impresionant, cât mai amuzant, cât mai plăcut, cât mai de Paşti. Dar nu mai am chef să primesc aşa ceva an de an.

Paşte fericit, Bogdane

Nu trebuia nici măcar punct la sfârşitul propoziţiei. Heck, scoateţi până şi virgula. Scoateţi chiar şi majusculele. „paşte fericit bă

Sunt conştient că unii chiar s-au obosit să dea un mesaj. Chiar dacă era ceva deja scris, au căutat în agenda lor de telefon acea persoană pe care dădeau doi bani şi i-au trimis şi ei acel acel mesaj. Ştiu asta. Şi mai ştiu şi că nu este neapărat un lucru rău, că motivul pentru care unii trimit mesaje prefabricate nu e pentru că le e lene ci pentru că vor să dea un mesaj cât mai frumos dar chiar şi aşa.

La anul nu le mai daţi mesaje cu iz de mass prietenilor. Sunt reci şi nu exprimă nimic.

V-aţi gândit vreodată că din multele de mesaje primite nici unul nu vă era adresat cu adevărat vouă, ca persoană? Că pur şi simplu s-a întâmplat să vă aflaţi în agenda de telefon a lui X1, a lui X2, a lui X3 şi tot aşa până la Xn, unde n este numărul de mesaje pe care le-aţi primit. Şi că poate nimeni nu a dat doi bani pe existenţa voastră ca persoană.

Poate la anul o să primesc şi eu alte mesaje. Poate la anul o să mi se zică un „paşte fericit bă”, unde „” sunt eu, persoana mea, eu însumi, şi nu un „” generalizat, pus acolo ca să trişaţi. Şi nah, nu sunt un sfânt. Nu fac nimănui morală mai ales că eu azi noapte am dormit ca nesimţitul când toţi erau la biserică. I-am dat un mesaj lui Alex după care m-am dus să dorm. E doar aşa, un mesaj pentru toţi, că poate ne vom simţi mai apropiaţi unii de ceilalţi la anul, ca oameni şi nu ca simple numere de telefon într-o agendă.

Paşte fericit, mă, şi Hristos a înviat! Unde „” sunteţi voi, toţi cei la care ţin, toţi cei la care am ţinut vreodată, toţi cei care ţin sau au ţinut vreodată la mine, toţi cei pe care îi cunosc şi nu îi privesc cu dispreţ de la înălţimea aroganţei mele. Nici eu nu vă dau numele dar sper să vă simţiţi.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

7 Responses

 • Amy says:

  Paste Fericit si tie….fă :)) xD

 • geo :> says:

  Adevarat a inviat bog

 • miru be says:

  (cu îndoiala că eu n-aş fi inclusă în listă,dar fără nicio legătură cu postul ;) )
  La mulţi ani!Să petreci frumos zilele astea,să te bucuri,să fii iubit şi să te lumineze orbitor lumina fermecată a acestor clipe!Şi iepueraşul să-ţi pună în ghetuţe tot ce îţi doreşti(de mila ghetelor,sper să nu îţi doreşti o maşină sau ceva de genu’).

 • Deea says:

  Cand ai foarte multi prieteni nu cred ca stai sa le creezi cate un mesaj personalizat :)) . Eu una am zeci de persoane cu care ma inteleg bine, vorbesc foarte des si de Paste sau alte sarbatori le dau mesaj. De obicei compun eu ceva, nu iau de pe net, dar ceva pentru toti, iar gandurile sunt sincere.

  Ca mai sunt si unii care pentru a scapa de gura prietenilor sau doar sa dea bine, dau un mesaj desi tot anul nu te-au intrebat de sanatate sau nu te-au salutat pe strada e alta treaba.

  Nu sunt genul de persoana care sa am pretentii sa mi se dea mesaj,in schimb persoanele cu care interactionez foarte des au parte de atentia mea de sarbatori, zile onomastice si nu numai.

  Oricum, Paste fericit si Hristos a Inviat si tie ;) .

 • cedik says:

  @Deea: Adevarat a inviat! Nici eu nu am pretentia sa mi se dea mesaj, e mai comod asa :))
  @Miru: De fapt, si tie ti-am urat un Paste fericit cu ocazia asta :P De ce sa nu fii inclusa in lista?

 • Yulobo says:

  Yay, am uitat de tine. *slaps herself* Yay, iar am ajuns ultima. *hits the wall this time*
  Anyway, eu am fost mai la obiect. ._. Paşte fericit! XD Pardon, Hristos a înviat! [e a 3a zi de Paşti deja. O.o Cât timp se mai zice aşa? >.<“]

  Ah, da, că tot voiam să râd de tine. =)) Ai dormit? Ai îndrăznit să dormi? [-x Nu-i frumos, măăă… Puteai să visezi şi tu, acolo… Da’ nuuu, ai dormit. :)) Eu am avut măcar bunăvoinţa să visez în noaptea aia. [-(Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>