Header image

Nenea Crin si alte chestii

Posted by cedik in Uncategorized

Întorcându-mă azi de la facultate, am trecut să îmi verific cutia poştală. Cutia poştală… cu pliantu’n ea. Care pliant era cu nenea Crin Antonescu. Mă holbam la mutra lui pe măsura ce urcam scările.. Nenea ăsta ştiu că avea odată plete şi era ministrul sportului, dar asta se întâmpla demult, tare demult, pe vremea când se potcovea puricele cu potcoave de 99 de oca iar eu aveam habar de lumea care mă’nconjoară (a.k.a. mă uitam pe la televizor şi citeam ziare). Era o chestie pe atunci. Politicienii erau cu toţii nişte boşorogi senili cu feţe de frustaţi sexuali, genul de moşi perverşi pe care i-ai vedea molestând minore, mai puţin asta. Crin Antonescu era un tip cu plete, avea un aer boem şi rebel, părea că se opune sistemului. Era ca un fel de Che Guevarra autohton. Nu-i fac reclamă, Doamne-fereşte, eu nu am nici în crin, pardon, nici în clin, nici în mâneca cu politca. Era vorba doar de aspect. Băi… şi mă tot holbez la pliantul din faţa mea…

Arată macabru tipul acum. Pletele-i rebele s-au dus pe apa sâmbetei şi acum şi-a tras omu’ o frizură de om serios şi respectabil, genul ala de frizură, sau de pieptănătura mai bine zis, pe care mi-o aplică şi mie frizerul când mă tund şi pe care o ciufulesc cum ies afară din frizerie (eu, să par responsabil? Doamne-fereşte! ). Da’ mă rog, tunsoarea ca tunsorea, bănuiesc că are vreo 40 şi ceva de ani, nu prea mai merge cu plete la vârsta aia că deja arăţi a ratat. Mă sperie în schimb ochii lui şi buzele. Mai ales buzele. Zici că sunt rujate, iar ochii par de sticlă. Înţeleg că e la modă să retuşezi pozele în Photoshop, dar nenea ăsta a ieşit de zici că e păpuşel.

M-a mai amuzat o chestie pe pliant… „(…)sunt cu toţii oameni tineri, profesionişti excelenţi. Cu toţii au performat în mod remarcabil în Parlamentul European sau pe scena politică din ţară(…)”. Din câte ştiu eu, verbul „a performa” nu prea există în limba română. De asemenea, chiar şi varianta sa englezească, numai la ceea ce trebuie nu mă duce cu gândul. De „performat”, performează saltimbacii la circ sau pseudomuzicienii de la noi care fac playback pe scenă. Cu toate că dacă stau mai bine să ma gândesc… politica e mai degrabă un spectacol..

În altă ordine de idei, am reuşit să conştientizez azi de ce nu mai am inspiraţie. E simplu, nu e ceva în neregulă cu mine doar că nu mai am despre ce să scriu. Cred că mă apuc să mă uit iar la ştiri, am rămas fără subiecte de făcut mişto, am chef să reîncep să postez iar zilnic. Până atunci, ştiaţi de aberand.com?

E un nou blog unde o să scriu împreună cu Elucubratu. Momentan, am scris doar aceste articole dar mai am unul pe ţeavă, îl termin azi după ce trag şi eu un pui de somn. Ne mai vedem şi pe acolo.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

3 Responses

 • Lulu says:

  Stirile?!aaaa, adica emisiunea aia unde mor pe capete oamenii?Cu siguranta nu apreciez asa ceva, cu siguranta nu apreciez televizorul, doar cu o singura exceptie, si anume a face haz de necaz.Rad de falsitatea lui Udrea, de prostia lui Vanghlelie, de mustata lu Guta.Dar, asta nu ajuta, poate doar ca sa-mi ridic moralul putin, caci oamnei de genul asta ne conduc, oameni de genul asta ne sunt rude sau cunoscuti, sau, si ma rau oameni de genul asta suntem noi.Sad…but true.

 • Yulobo says:

  O_o Iteeeee… Citeai ziare? O_O Omg, c-am citit-o şi pe asta. Te uitai la TV?! O_O OMFG!!!

  !,!

 • Maura says:

  Tipu’ ala park l-am vz si p’aci pe cv afise…he givez me teh creeps…ochii aia is asa de ciudati…de sticla…also nu am obs faza cu buzele ca nu m-am uitat atat de atent la poza xDLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>