Header image

Comunicat de presa

Posted by cedik in aberand cu gratie...

Ca reacţie la propunerea Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti ca Religia să fie disciplină de bacalaureat, reprezenţii Organizaţiei Unite a Cultelor şi Sectelor Satanice din România, au trimis o scrisoare deschisă adresată ministrului Educaţiei.

Înalt Preanecurăţenia-sa, Gheorghel Blasfemiatorul, mare Arhiepiscop şi Cosmopolit al Bisericii Sataniste, şi-a exprimat preocuparea pentru faptul că, până în prezent, reprezentanţii cultelor sataniste nu au fost invitate la dezbaterile pe viitoarele legi ale educaţiei.

Arhiepiscopia Satanico-Anticatolică de Bucureşti propune ca Satanismul să fie la rândul său disciplină de bacalaureat, iar copiilor, indiferent de numărul lor, să li se asigure ore de laborator la care să poată sacrifica pe Altarul lui Satan copiii aparţinând cultelor minoritare, precum şi ore de muzică la care să se asculte black metal. De asemenea, ca o completare şi reacţie întârziată la imnul României cântat de manelişti, aceştia au cerut şi o variantă interpretată de Gorgoroth.

Arhiepiscopul prezintă în document propunerile Bisericii Satanisto-Anticatolice, primite direct prin legătură telepatică de la Întunecimea Sa, Lordul Necurat al Întunericului, Conducătorul Nemilos al Iadului, Satana D. Lucifer, referitoare la educaţia religioasă în şcoală, despre care spune că sunt în conformitate cu documentele Bibliei Sataniste, cu Constituţia României şi cu Legea nr. 666/1999, privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor.

Biserica Satanisto-Anticatolică propune ca disciplina satanism să facă parte din trunchiul comun la ciclurile primar, gimnazial, liceal şi postliceal, iar în cadrul liceelor teologice şi a şcolilor confesionale, aceasta să fie obligatorie pentru toţi elevii. În plus, aceştia propun şi ca Satanismul să figureze ca disciplină de bacalaureat.

Prea-întinatul Vasile Sacrificatoru’ de Capre, purtător de cuvânt al Organizaţiei Unite a Cultelor şi Sectelor Satanice din România  propune ca, la cerere, în situaţia în care conducerea şcolii nu poate asigura profesori de satanism aparţinând cultului din care fac parte elevii (La Vey, tradiţional, etc.), aceştia pot face dovada studierii religiei proprii, cu atestat din partea cultului căruia îi aparţin.

“Dorim ca în viitoarea lege a educaţiei să se facă o diferenţiere mai clară între învăţământul confesional şi cel particular. Fiecare cult trebuie să fie liber să-şi stabilească forma, nivelul, numărul de sacrificii şi natura lor şi planul de şcolarizare pentru instituţiile de învăţământ confesional. Finanţarea unităţilor de învăţământ confesional trebuie să se facă din fonduri bugetare. De asemenea, propunem ca toţi elevii care au nota 10 la satanism să primească gratuit bilete la toate concertele de black metal sau să se organizeze excursii cu clasa în cimitire, în scopuri practice, pentru a se învăţa profanarea corectă de morminte”, a precizat sursa citată.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

15 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>