Header image

Vestiarul baietilor – reloaded

Posted by cedik in Stuff-uri personale

Dacă e marţi, e sală. Şi dacă e sală e vestiarul băieţilor. Mai mult chiar, se pare ca dacă e marţi sunt iarăşi fete în vestiarul băieţilor. Şi de data asta, m-am şi întâlnit cu fantasticele creaturi ce îşi făceau veacul în acel habitat creat de minţile umane, numit „Vestiarul băieţilor”. Dar nu din prima.

Am intrat ca de obicei în vestiar cu inima cât un purice: or fi fuste, n-or fi fuste? Damn! Iar era plin vestiarul de haine de fete. Meh. Asta e. Dau jos tricoul şi rămân în maieu, defac senzual cureaua şi încep să denăsturez gingaş pantalonii şi aud zgomote la uşa. Cum am fost inspirat şi am închis uşa pe dinăuntru cu cheia, nu m-au prins în chiloţi şi cu pantalonii’n vine, ca pe un veritabil pervers, dar nici mult nu mai aveau. Trag repede blugii pe mine, nu mă mai obosesc să închei cureaua şi mă duc să deschid. La uşă, două feţişoare de fete mă priveau cu uimire. Le zic frumos:

„Ştiţi că ăsta e vestiarul băieţilor, nu?”

„Da, dar avem şi noi lucrurile aici…” răspund ele cu o voce timorată.

„Da, dar ştiţi că există şi un vestiar al fetelor şi asta e al băieţilor”

„Da, dar avem şi noi cheie şi nu ştiam şi *insert stuff I can’t remember here*”

În fine, nu sunt eu un om chiar atât de rău cât par, doar nu era să mă cert cu ele că oricum, nu m-a afectat prea mult faza asta. Eram doar mirat de faptul ca fetele erau la noi in vestiar. Le-am aşteptat puţin să îşi ia ce vroiau ele din vestiar, una m-a rugat frumos să mă întorc puţin cu spatele (bănuiesc că vroia să mă admire din toate unghiurile, desigur :-> ) şi le-am întrebat cât mai stau pe acolo, să nu mă suprapun iar cu ele la plecare. Din fericire, ele plecau pe la 6 iar eu mai mult de o oră nu stau la sală (şi era 4).

Jos am dat de un băiat, tot de o vârstă cu mine după cum am aflat. L-am prins numai bine că ne-am ajutat reciproc la exerciţii, am mai schimbat şi noi o vorbă că deh, nu mai era sala pustie ca înainte. De treabă băiatul.

În paralel, veniseră şi două fete la sală (da, a fost o zi aglomerată rău azi :)) ).

Noi, ca doi masculi mergători la sală ce eram, făceam male-bonding în stilul masculilor: mai trăgeam de fiare oleacă, mai povesteam aventuri din vremurile de demult în care mersesem şi la alte săli, mai discutam despre exerciţii, care e mai eficient, ce grupe de muşchi lucrează fiecare şi cum, ne mai împătăşeam trucuri care să te ajute să faci exerciţiile mai uşor. Şi mai ales, după cum am zis la început, trăgeam de fiare, trăgeam cu spor, plini de sudoare.

Pe de altă parte, fetele alea nu ştiu ce au făcut acolo. Le-am auzit chicotind de vreo câteva ori, au pedalat puţin pe bicicletă, probabil or fi băgat şi nişte abdomene şi au plecat acasă. Nu ştiu de ce or fi dat banii pe abonament că aşa ceva puteau face şi acasă. Mi se pare stupid ca o fată să meargă la sală şi să facă exerciţii pe care le-ar putea face acasă, dă banii degeaba, mai ales în condiţiile în care sus era şi o sală de fitness, special pentru fete, cu antrenor, program specializat, etc. Chiar dacă şi acolo făceau tot exerciţii ce puteau fi făcute acasă, măcar ştiai că ai un antrenor care te supraveghează şi are grijă să faci ce trebuie.

Da’ ce să-i faci… Se pare că băieţii şi fetele sunt specii diferite. Cel puţin când vine vorba de activităţi sportive, văd că singurul lucru pe care îl avem în comun sunt vestiarele…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

11 Responses

 • Amy says:

  Eh,au venit si ele sa vada daca sunt baieti :> Sau cine stie,au auzit ca erai tu acolo :)) Alte fane undecover *hope I won`t make anyone jealos XD*

 • Maura says:

  Hmn…pai uite, eu sunt fata si ti’am aratat unde’i plexul. Si tocmai pentru ca sunt fata n’ai ripostat. Deci nu chiar toate fetele sunt asa…doar majoritatea…unfortunately =))

 • Yulobo says:

  o,o Moooo~ *throws pillows* Q3Q *bites his shoulder* [-(

  Seeeee? I did that the first! Now, fan-girls, don’t kill meeee~ *hides behind him* I’m a good girl *puppy eyes*

 • miruna says:

  îmi pare rău pentru tine, dar cred că e destul de clar ce se întâmplă aici. să recapitulăm: mai întâi te cerţi cu un tip de pe forum, asta ăn urmă cu un an, dacă nu mă înşel, la postul ăla cu doosute şi ceva de comentarii. apoi, în urma lui, apar alţii: tipul ăla din articolul cu greşeli gramaticale pe forumuri de manga-anime, ăla care e posibil să-ţi fi făcut vrăji să te calce trenul, apoi telefoanele anonime, apoi dispariţia misterioasă a monedelor, apoi vestiarul… nu sunt cam multe coincidenţe?!

  EŞTI SABOTAT! VOR SĂ TE HOMUARE! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGI!

 • Maura says:

  @miruna – Don’t just stand there, lend me a hand in helping Cedik get out of this situation. LULZ. XD

  P.S. ai acelasi nume ca mine…pe mine ma cheama Miruna Maura lol =))

 • D.v.i.k. says:

  Ar trebui sa dau copy pass ! tr sa stai in chiloti poate li se ridicau sprancenele … !! asa e pe la noi ! mai nesimtiti in grup si mai cuminti cand santem singuri :))

 • miruna says:

  ce tare, am o tizăăă!
  şi la ce ar trebui să ajut, la sabotarea lui cedik?
  oricum, ştii ce popun eu? să facem o campanie anti-miruna-din-inimă-de-ţigan. asta dacă şi ţie ţi se spune des “aaaaaa, miruna din inimă de ţigan!” mă rog.
  scuze de aberaţii!
  wizoo şi pe mâine!

 • Maura says:

  De fapt mie mi se spune Maura. XD
  Dar ma mai cheama si Miruna :))

 • blueobelix says:

  De obicei fetele “glamour’din zilele noastre mancatzash : > se duc la sala 80% ca sa admire baietzii transpiratzi si plini de muschi. Iar 20% sa traga de fiare .. o,o cred ca stiai deja asta

 • grafittix says:

  cum sa chicoteasca fetele la sala @_@’?
  eu de obicei mor de ras =))
  era o vreme cand ma suna unul din craiova cica sa isi bata joc de mine ( mda, handicapat din flori cu viitorulin borcan care avea 10 ani ) si ii dadeam telefonul pe rand la alea care erau cu mine si ii ziceam ca vreau sa ma casatoresc cu el si una cica e maica-mea alta sora-mea alta soita-mea care nu vrea sa o insel.. etc :]]
  sau mai venea intr-o vreme unul ca o balena esuata la mal pe care il treceau toate uraganele pe bicicleta care nu ne lasa sa inchidem fereastra ( era iarna o.O ) si tot ne zicea sa nu mai vorbim atata sa lucram si sa vedem ce repede murim de cald
  nu-i vorba ca de obicei fac 700 de calorii cand merg acolo ( nu e asa de putin… cred o.o’ )

 • Pingback: Pissing people off as a hobby » Blog Archive » S.C.S.P.E.R.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>