Header image

Aventuri la master – partea I

Posted by cedik in Baiet fiind...

Am avut luni prima oră de master, Modelarea aplicaţiilor web cu “St. Gutu”. Nenea “St. Gutu” ăsta era un mister total pentru noi. Pe când îl aşteptam să vină, ne dădeam şi noi cu părerea pe hol, speculând ce fel de creatură profesorească ar fi şi acest “St. Gutu”. Cică am fi făcut cu el şi anul trecut dar pe atunci era un fel figură misterioasă, care figura în statele de plată dar ale cărui ore le preda Liviu Ioniţă, personaj pe care noi îl agream, mai mult sau mai puţin. Oricum, e o vorbă, nu da Liviu Ioniţă din mână pe “St. Gutu” de pe gard (sau aşa ceva).
Şi cum stăteam noi aşa şi… stăteam, trece o fostă profesoară de-a noastră, cu care mai făceam unele laboratoare. Asistentă, mai precis. Îi băga pe ăia micii în laborator.
„Doamna profesoară, doamna profesoară, intrăm şi noi?”, întreabă Petre, mai glumeţ din fire.
Zâmbeşte profa şi ne întreabă la rândul ei cu cine avem. Îi spunem şi dânsei de acest „St. Gutu” misterios. Stelian Guţu aflăm că ar fi, după ce îi citim un zâmbet nu tocmai zâmbăreţ pe chip. Hopa, nu-i a bună! Încercăm noi să o tragem pe profă de limbă, să aflăm mai multe despre acest proaspăt descoperit Guţu dar nu prea avea timp. Se duce însă să întrebe de el la catedră şi noi începem să deducem că nu-i de bine cu Guţu ăsta. Cică ne-ar da teste peste teste şi că ar fi unu’ peste 80 de ani. Oricum, aflăm că e în facultate şi că trebuie să vină.
Şi iarăşi stăteam noi aşa, aşteptând un Stelian Guţu, personaj misterios ale cărui trăsături nu i le cunoaştea nimeni, când apare un nene, pe la vreo 50 de ani, după mutră, dar cu trăsături de om amabil. Oarecum pierdut prin spaţiu, domnu’ se îndrepta către noi, privind într-un caiet. Să fie Guţu, să nu fie Guţu? Asta trebuie să fie, e mai în vârstă, pare prof…
Şi vine către noi, citeşte în caiet şi ne întreabă:
„Masterul de informatică anul I?”
Guţuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
„da.”
Ne zâmbeşte omu’ şi ne spune: „ se pare că o să fim colegi”.
Not-Guţu, alarmă falsă. Uitându-mă mai bine îl recunosc în domnul din faţa mea pe nenea mai în vârstă care stătea mai prin spate la admitere.
Continuăm să stam pe hol, trece o altă profă, tot ca cea de dinainte. Noi, iar ne băgăm în seamă şi întrebăm de Guţu, ca orice studenţi dornici să afle cum va fi pe la cursuri şi mai ales examene. Când aude de Guţu, aoleu, bagă profa o strâmbătură de am zis cu toţii că am pus-o cu Guţu ăsta. Ne spune printre altele că, citez: „se poate mai rău decât Marinescu”, Marinescu fiind un fel de baubau legendar al facultăţii de informatică, figură mitică (accentul merge pus în ambele moduri) cu care se sperie bobocii. Proful ăla care face studenţii să plângă (happened to one of us) şi care a primit odată cadou de la studenţii săi un coşciug şi o coroană de flori (poveste reală).
Gata! E clar! N-o să avem viaţă bună cu Guţu ăsta.

-continuarea diseară, după 9-10, după ce mă întorc de la cursurile de la masterul de economie-

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

7 Responses

 • H. says:

  ._. imi aminteste de mucileanu, fost prof la liceul meu. ala da balaur si cu un nume meritoriu.

  good luck with this one.

 • cedik says:

  Prietena mea are un prof cu moaca de pedofil pe care il cheama Lucian Ciolan. Eu zic ca ne-a luat pe amandoi

 • LULZ. La Marinescu cred ca e pura coincidenta lulz. La noi in liceu e prof de mate(nu al meu Doamne fereste-ma) dar e vestit pentru..ehem..a pus 2 din prima ora de mate la bobocii de la 9A I was liek God thank you so much. Si Gutu e nume suspect >_> Am in clasa pe una care o cheama Gutu so yea :))

 • Pingback: Pissing people off as a hobby » Blog Archive » Aventuri la master – partea a II-a

 • Mitzuke. says:

  And what about pedo teachers? Am un profesor de sport in scoala babac care e pedofil :I Si eventual si bi.Faceau doi colegi de-ai mei de serviciu pe scoala si trece profesorul si le face : Ce faceti mai piersicute?
  I mean,WTH.Erau baieti! Si asta nu e tot..daca mai sta la usa la intrare,are grija sa le dea fetelor palme la fund >_> Pe mine m-a luat de brat si mi-a ciupit obrazul D: Si sa nu mai zic la teza cu subiect unic de anu’ trecut…l-am avut pe el ca supraveghetor.DO NOT WANT

 • Magda B says:

  Vine Iulia, colega de camera, fericita: “In sfarsit, am si eu un profesor mai tanar…are 52 de ani!” :))
  E studenta la TPP. Nu prea are relevanta, da mi s-a parut funny:D

 • cedik says:

  @Amy: Hmm, cred o observ o regula aici :-? Toti profesorii de matematica si materii similare pe care ii cheama Marinescu tind sa fie bitches si sa puna note mici. Cred ca asta se poate numi o descoperire epocala :>

  @Mitzuke: As prefera sa nu aprofundez subiectul dar crede-ma ca se putea si mai rau… mult mai rau >.< O gramada de profesori nu au ce cauta in invatamant!

  @Magda: Am ras cand am citit asta, sincer :))Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>