Header image

Timelight saga: episodul 1

Posted by cedik in In tandem

A fost odată ca niciodată o loli amatoare de tentacule. Din nefericire, nu a fost decât pentru puţin timp, pentru că un meteorit i-a lovit planeta şi a distrus orice urma de existenţă a acelei loli iubitoare de tentacule. Ironic e faptul că meteoritul era o ramaşiţă dintr-o planetă locuită de monştrii cu tentacule, planeta distrusă cu un tun laser gigantic de către pudicii şi conservatorii locuitori al unei planete creştine, care s-au declarat oripilaţi de perversităţile existente pe planeta monştrilor cu tentacule. Şi mai ironic e faptul că monştrii se reproduceau în realitate asexuat, acele “perversităţi” blamate de creştinii spaţiali fiind de fapt simple strângeri de mană.

Privind pe fereastra castelului ei, tânara loli care aflase de la oamenii de ştiinţă ai palatului că planeta lor este sortită pieirii, simţea un gol în stomac. Sora ei mai mică, Vore, era cea mai importantă fiinţă de pe faţa planetei, şi trebuia să o salveze cumva. Aşa că a dat poruncă să fie construită o navă în care să îşi poată trimite sora pe o altă planetă. Zis şi facut, două săptâmani mai târziu, o navetă spaţială a fost creată, în care Vore urma să călătorească în somn criogenic până pe cea mai apropiată planetă. Când ziua fatidica a venit, călătoria lui Vore a început….

… dar nu a durat decât câteva secunde, meteoritul a lovit planeta mult mai repede decât prevăzuse loli cea amatoare de tentacule, lucru deloc de mirare, este ştiut doar că loli-urile nu se pricep la matematica şi calcule. Bineînţeles, o fiinţă superioară nu era de acord cu acest lucru şi tot încerca să o readucă la viaţă pe Vore şi pe sora ei (Gore, pentru cei interesaţi de numele ei). Din nefericire pentru acea fiinţă superioară, de fiecare data când încerca să agite bagheta magică pentru a face o vrajă de a readucere la viaţă a loli-urilor, o altă fiinţă superioară o orbea cu oglinjoara de la ceas, cu care reflecta lumina emanată de Edward Cullen ce se prăjea îndurerat la soare (cică ar fi murit Bella).

Şi aşa a dispărut planeta Pedophiliae din sistemul solar, alături de care şi-au găsit sfârşitul şi locuitorii acesteia, dintre care oricum nu sunt demni de menţionat decat loliputanele, precum Gore şi sora ei Vore. Vă întrebaţi ce rol are aceasta mica istorioară despre sfârşitul unei planete?

Vă puteţi întreba mult şi bine atunci pentru că rolul ei este ascuns undeva, într-o galaxie îndepărtată, cu 2196 de ani lumina mai îndepărtată decât cea din Star Wars sau prima la dreapta la intersecţia dintre Marea Gaura Neagră (fosta planetă Terra) şi galaxia Calea Lactee, undeva, pe o planeta mică, micuţă, foarte mică dar mare din punctul de vedere al locuitorilor ei, ferecat într-un cufăr legat cu şapte lacăte şi două funii. Oricum, chiar şi dacă un aventurier ar îndrăzni să se ducă până acolo, ar descoperi că rolul acestei istorioare are cam acelaşi nivel de profunzime pe care îl are o zicală gasită într-o prăjitură chinezească (ştiţi voi, cele cu răvaşe norocoase), care să spună:

“qwin qwon pinyin, yue myin”. Renn citi mesajul din pişcotul pe care-l şutise de la taraba lui Qenn Hue, după care-l aruncă pe jos, molfăind cu poftă prada. Desigur, aceasta nu era deloc saţioasă, şi nici extraordinar de gustoasă, după cum observă, şi nici învăţătura din crusta ţeăpănă de faină cu apă nu îi sporea coeficientul de inteligenţă, însă pentru mezina unei familii sărace de 12 membrii şi-un câine râios, ideea de a avea ceva al ei era ceea ce conta cu adevărat. Desigur, acest ceva al ei nu a durat decât câeva molfăieli şi o înghiţitură. Iar cum orice acţiune are şi o reacţiune, chinezul a găsit biletul aruncat pe jos, şi la o distanţă infimă şi pe ea.

- va urma -

P.S. Acest post este scris in tandem cu Alex (Dawn), fiecare cate un paragraf, pe rand, continuand ideea celuilalt. Continuarea va fi pusa maine seara.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

5 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>