Header image

Timelight saga: episodul 2

Posted by cedik in In tandem

primul episod poate fi citit aici

“QWIN QWON PINYIN, YUE MIN!!!” urlă Qenn Hue către micuţa Ren, agitând ameninţător o mătură deasupra capului, mesaj care ar putea ajuta un cititor inteligent să deducă înţelepciunea şi înţelesul aflat în spatele mesajului din prăjitură (îl rog pe această cale pe cititor să mi-l spună şi mie). Speriată, Renn încercă să fugă dar se împiedică de una dintre găurile din asfalt. În timp ce încerca să se întoarcă pe burtă şi să îl convingă pe Qenn Hue să nu o qwin qwonească cu mătura, observă ceva pe cer:

“Ming dong tae wong tze fu?!?”,exclamă Renn un fel de WTF? pe limba chineză.

Pe cer, apropiindu-se de sol cu o viteză ameţitoare, era un meteorit incandescent, ultima rămăşiţă a planetei odată locuită de Gore şi Vore.

“WTF?!?!?” strigă fetiţa(de acum vom traduce bogatul dialect pentru a fi accesibil şi cititorului de rând), bulbucind ochii şi căscând gura, care-i fu închisă la loc de mătura care-i lovi tangenţial creştetul capului. Câteva secunde mai tarziu, Renn simţi pământul zguduindu-se, fără a-şi da seama dacă acel cutremur se trage de la pietroiul incandescent de pe cer sau de la cucuiul incandescent din cap. Totuşi, când chinezul se-mpiedică şi căzu cu mâna sub fusta ei, situaţia se clarifică de la sine. Nu, nu mă refer la faptul că Qenn Hue era un pedofil, ci la faptul că un pietroi tocmai căzuse din cer.

În timp ce Qenn Hue aştepta ca Renn să îi spună să îşi scoată mâna de sub fusta ei iar Renn aştepta la rândul ei ca Hue să işi scoată mâna de sub fustă, creându-se astfel un cerc vicios ce îl favoriza pe Qenn Hue, şi poate şi pe Renn, mulţimea începuse deja să se strângă pe marginea imensului crater ce aterizase fix pe primăria din sat, ucigând primarul, secretara, trei găini, două capre şi pe un activist ce lipea afişe electorale pe stâlpii primăriei.

“woah”, “wow”, “omege”, spuneau chinezii în limba lor, folosind multe tz-uri şi ng-uri, în timp ce se holbau la imensul găuroi. Iar cantitatea de exclamaţii nu făcu decât să se dubleze când cetăţenii au observat că meteoritul se desfăcu în două pufăind exact ca în filmele S.F. cu extratereştrii. În timp ce o figură umanoidă aparea din fum, Ming Pao îl întrebă strigând cât îl ţineau plămânii:

“Terminatooooooooooooooooooooooor, tu eşti?”

Dar nu! nu era terminatorul. Când praful se risipi, o figură subţirică, cu pletele în vânt apăru în faţa lor. Îmbrăcata numai într-o cămaşa de noapte, fiinţa păşi în faţa lor, iar aceştia observară că era o copiliţă, pe la vreo 10-11 ani, blondă cu ochi albaştrii. Desigur, faptul că aceasta supravieţuise în interiorul unui pietroi ce ardea la 2000+ grade celsius nu părea a mira pe nimeni, aceştia primind-o în sânul familiei lor. De precizat că Qenn Hue şi-a scos mâna de sub fusta Rennei, fiind primul care i-a urat bun venit neobişnuitului vizitator

Precizăm şi că după ce i-a făcut cu mâna vizitatorului a introdus-o la loc sub fusta Rennei, oarecum jenat de faptul că instinctele sale l-au făcut să renunţe acea situaţie avantajoasă în mod inconştient. Dar să îl lăsam la o parte pe Qenn Hue, acel bătrân pedofil, şi să ne concentrăm atenţia asupra a ceea ce conta cu adevărat: cine anume era fata blondă cu ochi albaştri?

- va urma -

P.S. Reiau precizarea de data trecuta: acest post este scris in tandem cu Alex (Dawn), fiecare cate un paragraf, pe rand, continuand ideea celuilalt. Continuarea va fi pusa maine seara.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>