Header image

Timelight saga: episodul 3

Posted by cedik in In tandem

primul episod poate fi citit aici

al doilea episod poate fi citit aici

Gore sau Vore vor presupune cititorii, bazându-se pe logică. Greşit! Fetiţa era de fapt Elena Udrea, venită din viitor pentru a putea schimba soarta alegerilor electorale din 2009. Din nefericire, maşina timpului se defectase şi în loc ca o Elena Udrea de 96 de ani să ajungă în România, a ajuns o Elena de 11 ani în China. Deh, aşa se întamplă când foloseşti maşini de călătorit în timp fabricate în România. Nu numai că arată a pietroaie, de le confundă lumea cu meteoriţi, dar mai dau şi rateuri.

Renn scoase cu forţa mâna chinezului de sub fusta ei, după care fugi spre blondă, o prinse de încheietura mâinii şi o trase cu sine in pădure. Elena Udrea, neştiind ce se petrece, se lăsă condusă de Renn printre boscheţi, până la o casa abandonată, aflată într-un luminiş. Acolo, amândouă îşi încetiniră paşii, după care Elena scoase un ţipăt de uimire. Scăldat în razele soarelui care formau mici curcubee atunci când îi atingeau bustul gol, un băiat puber şi strălucitor stătea în faţa lor, admirând efemerul naturii şi cugetând la Absolut. Întorcând capul şi văzând-o pe vizitatoarea din spaţiu, acesta exclamă: “Dumnezeule, ce succesuri au avut şi ăştia cu maşinile lor!!! Nu numai că dau rateuri, dar îţi schimba şi sexul şi te fac să arăţi de parcă ai fi scos dintr-un vis erotic al adolescentei lui Stephanie Meyer.”

Elena era de-a dreptul stupefiată şi pe bună dreptate. Chiar dacă nu întelegea ce vrea să spună băiatul cu acea frază şi cine era acel Stephanie Meyer, un lucru era sigur: maşina era într-adevăr plină de succesuri! Chiar dacă se schimbase fluxul spaţio-temporal, chiar dacă vârsta i se dăduse peste cap, chiar dacă continentul era greşit, ajunsese acolo unde dorea, la cine dorea. În faţa ei, strălucitor, sexy, şi cu o superbă pleată brunetă era chiar el… tânărul Traian Basescu.

Dar când aceasta se repezi sălbatic să-l strânga în braţe şi să-i sărute cu pasiune buzele, să-i simtă iar gustul masculin pe papilele ei gustative de blondă îndragostită, băiatul se dădu un pas in spate, iar blonda ateriză pe burtă, simţind pentru prima data lipsa “airbagurilor” ce i-ar fi amortizat căderea. Tânărul o privea îngrozit, după care strigă: “Elena, te-ai tâmpit, sunt eu, Eba!!!”

Fără ca Elena să ştie, şi tiza ei, fiica preşedintelui, venise din viitor pentru a schimba soarta acestor alegeri şi, asemeni ei, avusese parte de probleme cu maşina de călătorit în timp.

“Oh, tu erai… “, spuse Elena Udrea scârbita în timp ce se ridica. Nu o putuse niciodată suferi pe Eba, brunetele nu îi inspirau încredere. Cu toate acestea, cele două trebuiau să treacă peste diferenţe pentru a-şi îndeplini ţelul comun: găsirea lui Băse.

Aşa că o întrebară pe Renn dacă ştia cumva de alţi meteoriţi căzuţi pe pământ. După ce stătu un pic să se gândească, tânăra chinezoaică spuse ceva…în limba ei nativă. Comunicarea avea să fie, aşadar, o problemă.

“Lasă-mă pe mine să încerc”, îi spuse atunci Eba, împingând-o pe Udrea la o parte.

“We searching Băse. Do you know Băse? Băse are bald and brunet hair… to live bine? You know?”, încerca Eba să discute cu Renn, în timp ce o zgâlţâia de umeri.

Renn în schimb o privea speriată fără să înţelegă ce se întâmpla şi la primul semn de neatenţie din partea Elenelor, o luă la goană cât putu ea de repede.

“Acum ce ne facem, tu?”, o întreba Eba pe Udrea.

Şi aşa-şi începură călătoria cele doua parlamentare de marcă, Elena Udrea, acum o loli blondă, şi Eba, acum un transsexual sclipicios. Scopul lor? să-l găsească pe Traian, după care să se reîntoarcă în 2009. Scopul lor imediat? Să găsească un  prost care să le întreţină până-şi vor atinge ţelul. Zis şi facut…

-va urma-

P.S. Reiau precizarea de data trecuta: acest post este scris in tandem cu Alex (Dawn), fiecare cate un paragraf, pe rand, continuand ideea celuilalt. Continuarea va fi pusa in curand.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>